Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român, protagonistul unei povești de amor ca în filme cu soția vărului său, săltat de polițiștii din Italia din camera de hotel
WhatsApp
Curat ghinion pentr un român, care s-a trezit arestat într-o cameră de hotel din Italia din cauza unui mandat de arestare emis în Austria. Dar un necaz nu vine niciodată singur: Deși polițiștii nu îl căutau pe el, din cauza unei încurcături, soția sa a aflat despre infidelitatea lui. 

Distracția a luat sfârșit rapid pentru cei doi amanți: aproximativ 30 de bărbați din forțele speciale italiene au luat cu asalt camera și i-au scos pe îndrăgostiți cu brutalitate de sub așternuturi. Motivul: când s-au cazat, la recepție au sunat sirenele de alarmă, după ce bărbatul  a predat cartea  de identitate. Bărbatul era căutat de justiția austriacă printr-un mandat de arestare, pentru jafuri armate în Tirol, potrivit Krone

Numai că, deși reținut, polițiștii și-au dat seama că avea  de-a face cu omul nepotrivit. După cum s-a dovedit, anchetatorii încătușaseră pe cine nu trebuia, căci autoritățile îl căutau de fapt pe vărul încornorat al bărbatului de 40 de ani.

Cu câteva luni înainte, acesta comisese un jaf în Tirol cu o copie a cărții de identitate a rudei sale - și se folosise identitatea acestuia. Vărul încornorat reușise să îi ia datele de pe cartea de identitate în timpul unei reuniuni de familie.

Câteva săptămâni mai târziu, adevăratul infractor căutat a intrat în plasă - în cursul unei operațiuni de poliție la Bruxelles.

Între timp, făptuitorul a fost deja extrădat autorităților austriece, iar românului arestat pe nedrept i s-a permis să iasă din nou din celulă.

Doar că acum trebuie să se confrunte cu cel mai dur judecător, acasă: soția care a aflat despre trădarea sa cu soția vărului său. Probabil că nu se va putea aștepta la un proces echitabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel