Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român întors din Belgia, luat cu izoleta direct din magazin. A ignorat măsura autoizolării
WhatsApp
Tânărul de 18 ani care reveise, duminică, acasă din Belgia (zonă galbenă) se plimba nestingherit prin magazine. Localncii l-au văzut și au anunțat autoritățile. Bărbatul a fost luat cu izoleta direct din magazin.
Foto ILUSTRATIV

Localncii din comuna buzoiană Cernătești s-au alertat când l-au văzut pe bărbat că intră din magazin în magazin, deși ar fi trebuit să stea în casă, după ce cu doar o zi înainte revenise în România din Vestul Europei, relatează stiridebuzau.ro. Oamenii au sunat la 112 și au spus că vecinul lor nu respectă condițiile de izolare la domiciliu.

Un echipaj ISU a sosit imediat la fața locului și l-au găsit pe bărbat într-unul din magazinele din Cernătești. Tânărul a fost introdus direct în izoletă și plasat în carantină la tabăra de la Poiana Pinului.

Belgia intră în categoria de zonă galbenă în contextul pandemiei de coronavirus. Cei care vin din ţări care au peste 500 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus, considerate zone galbene, trebuie să stea în izolare timp de 14 zile.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel