Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român, cercetat penal după ce a uitat într-un mall o borsetă plină cu droguri
WhatsApp
Un bărbat de 29 de ani din municipiul reşedinţă s-a ales cu dosar penal pentru deţinere de droguri după ce a uitat într-un centru comercial din oraş o borsetă plină cu substanţe interzise, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, borseta a fost găsită luni după-amiază de unul dintre paznicii centrului comercial, care a şi sesizat autorităţile după ce a verificat conţinutul acesteia.

Un român și-a uitat într-un mall o borsetă plină cu droguri

 

'În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea, ca fiind proprietarul unei borsete găsite abandonată în incinta centrului comercial, în care se aflau 12 bile din staniol ce conţineau muguri vegetali de culoare verde-măsliniu cu miros înţepător, totodată fiind găsită şi o cutie metalică ce conţinea tot muguri vegetali de culoare verde-măsliniu şi un grinder folosit la măcinarea resturilor vegetale', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru deţinere fără drept de droguri de risc, potrivit Agerpres.

Un român a rămas fără coletul cu cocaină din Olanda

 

Patru persoane au fost arestate preventiv, fiind acuzate că au tâlhărit un bărbat. Surpriza de proporții a fost însă alta. Victima jafului era un traficant de droguri, care astfel a pierdut marfa trimisă din Olanda.

Incidentul a avut loc în autogara Militari.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată, iar un magistrat a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, potrivit unui comunicat al DIICOT citat de Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, atât cei patru bărbaţi, cât şi cel care a primit coletul sunt cercetaţi şi pentru trafic de droguri.

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 3,00, când un bărbat a fost deposedat, prin violenţă şi ameninţare, de un colet, expediat din Olanda, pe care l-a ridicat din faţa autogării Militari.

Traficantul de droguri, descoperit după ce a fost tâlhărit în autogara Militari

 

Din probele administrate, a rezultat că inculpaţii au obţinut informaţii privind trimiterea în ţară a unui colet ce ar conţine cocaină, detalii privind modalitatea concretă în care acesta urma a intra în posesia destinatarilor, acţionând la pont și sporindu-şi în acest fel şansele de reuşită, potrivit comunicatului DIICOT.

Anchetatorii au făcut în acest caz opt percheziţii domiciliare, fiind identificate obiecte specifice consumului de cocaină, ce conţineau urme de droguri, precum şi diferite cantităţi de droguri de risc.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru trafic internaţional şi intern de droguri de mare risc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel