Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român, ucis în Anglia. Florin avea doar 26 de ani: „Facem apel la cetățenii care erau în zonă în acel moment!”
WhatsApp
Florin, un român de numai 26 de ani, a murit, duminică seară, în Anglia, pe o stradă din West Bromwich, după o coliziune cu o mașină.
Tânăr român, ucis în Anglia. Florin avea doar 26 de ani „Facem apel la cetățenii care erau în zonă în acel moment!”

Accidentul s-a produs pe A41 Birmingham Road din West Bromwich, aproape de magazinul Screwfix și la 150 de metri distanță de The Hawthorns, duminică în jurul orei 21.45.

Florin se afla pe motocicleta sa și a fost confirmat mort la fața locului. Șoferul VW Tiguan s-a oprit la fața locului și îi asista pe ofițerii de poliție din West Midlands în ancheta lor. Ofițerii cred, de asemenea, că o bicicletă quad se afla în zonă în acel moment și au îndemnat șoferul să îi contacteze pentru orice informații.

Pc Chris Ridge, de la unitatea de investigare a coliziilor grave din West Midlands Police, a declarat: „Acesta este un incident tragic în care un bărbat și-a pierdut viața din păcate. Gândurile noastre sunt cu familia și prietenii săi. Investigațiile noastre sunt în curs de desfășurare pentru a identifica modul în care s-a produs această coliziune. Înțelegem că o bicicletă quad se afla în zonă în acel moment, așa că facem un apel special pentru a identifica șoferul acestei biciclete, deoarece acestea ar putea deține informații vitale. De asemenea, facem apel pentru oricine se afla în zonă la acea vreme sau pentru oricine are imagini de pe tabloul de bord să ne contacteze cât mai curând posibil”.

 

Românul, mort pe loc


„La sosire, personalul ambulanței a găsit un medic A&E în afara serviciului care efectua resuscitarea motociclistului român. Personalul ambulanței a preluat imediat și a oferit asistență vitală avansată, dar, din păcate, nu s-a putut salva bărbatul și a fost confirmat mort la fața locului. O femeie pasageră din mașina implicată a fost de asemenea evaluată. Nu au existat alți pacienți”, a spus un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță West Midlands.

La fața locului au fost trimise trei ambulanțe, un ofițer paramedic, medicul traumatism MERIT și un paramedic de îngrijire critică.

Oricine are informații trebuie să trimită un e-mail la [email protected] sau să apeleze ofițerii la 101, citând numărul jurnalului 3563 din 27 iunie. Alternativ, martorii pot apela Crimestoppers în mod anonim la 0800 555111.

 

„Am nevoie de ajutorul vostru!”

 

„Am nevoie de ajutorul vostru pentru repatrierea iubitului meu care a decedat duminică seara într-un accident rutier! Avem nevoie de ajutorul vostru!!! Dacă doriți să faceți o donație și aveți nevoie de ajutor vă rog să ma contactați printr-un mesaj”, a transmis pe Facebook iubita lui Florin.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel