Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr dispărut în Italia după o petrecere la mănăstire. Alex este căutat în râul Piave, după ce și-a abandonat actele și mașina
WhatsApp
Un tânăr de 26 de ani a dispărut în Italia. Alerta a fost dată de prietenii săi. 

Căutarea lui Alex M., tânărul de 26 de ani din Marcon care a dispărut în seara târzie a zilei de sâmbătă, 29 iunie, după ce a părăsit o petrecere la Abația benedictină Santa Bona din Vidor, în zona Treviso, nu a dat deocamdată nici un fel de rezultat.

Alarma a fost dată de prietenii prezenți la petrecere. Dispozitivul de căutare și salvare care mătură zona Piave din jurul Covolo a fost imediat pus în mișcare. Pompierii comandamentului provincial sunt la lucru, coordonați de scafandri de la Veneția. Căutările beneficiază și de ajutorul lui „Drago”-elicopterul 115.

Pe teren se află şi primarul Mario Bailo . "A fost la o petrecere privată în Mănăstire, pe la 3:00 l-au văzut și era tot aici, apoi și-au dat seama că pleacă dar nu știau în ce direcție. Aici și-a lăsat mașina, actele și telefonul mobil, căutările au început imediat și se concentrează spre Piave.” 

Unde este căutat tânărul dispărut

 

Tânărul este căutat de pompierii comandamentului provincial Treviso împreună cu scafandrii de la Veneția. Aceștia îl caută în apele râului Piave și pe uscat în zonele Covolo di Pederobba și Vidor. La fața locului se afla un grup operativ format din protecție civilă, pompieri și carabinieri. 

Duminică, la ora 19.30, nu era nici urmă de tânăr. Operațiunile de căutare ale pompierilor au început duminică dimineața la ora 10:00 cu aplicarea planului provincial de persoane dispărute, în care operatorii Tas (topografie aplicată pentru salvare) muncesc pentru cartografierea zonelor de cercetare.

Au fost trimise pe teren și echipele de câini salvatori, dar și operatorii fluviali care au intervenit cu bărcile, scafandrii de la Veneția și elicopterul. De asemenea, oferă sprijin și pompierii voluntari din Asolo.

„În ultimele ore am fost informat despre dispariția lui Alex. Acum sperăm ca cercetarea să poată oferi rapid confirmarea și să ne dea înapoi sănătoși și sănătoși pe concetățeanul nostru”, a postat pe Facebook, Matteo Romanello, primarul localității Marcon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel