Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr de 28 de ani, găsit în hipotermie ascuns pe șasiul unui TIR, la Vama Calafat
WhatsApp
Un afgan de 28 de ani a fost găsit de polițiști în timp ce încerca să intre ilegal în țară ascuns pe șasiul unui TIR. Tânărul era în stare de hipotermie și a fost dus la spital.
Tânăr de 28 de ani, găsit în hipotermie ascuns pe șasiul unui TIR, la Vama Calafat

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat sâmbătă seara pe sensul de intrare in ţară un cetățean bulgar, în vârstă de 54 de ani, care conducea un TIR. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, piese din metal, încărcate din Turcia pentru Marea Britanie.

În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit pe șasiu o persoană de sex masculin. Aceasta a acuzat o stare de rău și hipotermie.

 

Polițiștii de frontieră au continuat cercetările

 

Polițiștii de frontieră i-au acordat primul ajutor și au sunat la 112. Un echipaj al Ambulanței l-a transportat pe bărbat la Spitalul Municipal Calafat pentru acordarea unui ajutor de specialitate.

Ulterior, după ce starea tânărului a fost stabilizată, polițiștii de frontieră au continuat cercetările. Aceștia au stabilit că bărbatul în vârstă de 28 de ani este din Afganistan și s-a urcat pe șasiul mijlocului de transport în timp ce se afla pe teritoriul Bulgariei, fără ca șoferul să aibă cunoștință de acest lucru. El intenționa să ajungă în Germania.

Tânărul, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel