Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr de 17 ani, arestat pentru un omor comis în noaptea de Anul Nou
WhatsApp
Un tânăr român, de 17 ani, a fost arestat preventiv, fiind suspectat că ar fi autorul unui omor, comis chiar în noaptea de Anul nou, în județul Brașov.  

Minorul a fost, iniţial, cercetat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, scrie Agerpres. Ulterior, fapta comisă de acesta a fost reîncadrată ca omor, după ce victima, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a murit, a doua zi, în spital.

"La data de 1 ianuarie, în jurul orei 04,40, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hoghiz au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la existenţa unei stări conflictuale, între mai multe persoane, pe raza localităţii Ticuşu Vechi. Din cercetările efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între doi tineri, în vârstă de 17 ani, şi doi bărbaţi, în vârstă de 33 ani şi 35 ani, din localitatea Ticuşu Vechi, ar fi izbucnit un conflict verbal spontan. Ulterior, cei doi bărbaţi, în vârstă de 33 ani şi 35 ani, ar fi fost agresaţi fizic de către cei doi tineri, cu obiecte contondente din material lemnos, ambii bărbaţi fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", se arată într-un comunicat al IPJ Braşov.

Potrivit sursei citate, iniţial, poliţiştii au întocmit dosar penal în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, însă ulterior, victima de 35 de ani a decedat. Astfel, fapta a fost reîncadrată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

În cele din urmă, unul dintre cei doi tineri în vârstă de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile a acestuia, scrie Agerpres.

 

Descoperire macabră: Cadavrul unui român, găsit într-un şanţ la marginea drumului

 

Un caz la fel de șocant a avut loc tot în Brașov, în urmă cu o zi, când cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-un şanţ de pe centura ocolitoare a orașului. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, joi, într-un şanţ de pe centura ocolitoare a municipiului Braşov.

Acesta a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului.

"Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că în şanţul pluvial situat pe VO1K din municipiul Braşov se află o persoană de sex masculin decedată.

În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi echipaje medicale.

Acestea din urmă au confirmat faptul că persoana în cauză este decedată", a precizat IPJ Braşov, potrivit Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel