Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sute de angajați români vor primi un avantaj financiar: Carduri cadou de 300 lei în luna martie!
WhatsApp
Sute de angajați români vor primi un plus de 300 de lei în salariu în luna martie, iar beneficiul se va reflecta în special pentru femei, care vor fi răsplătite cu carduri cadou în apropierea Zilei Internaționale a Femeii.
Horoscop 8 Martie. Topul celor mai frumoase și periculoase femei ale zodiacului. Te numeri printre ele?

Guvernanții români au implementat o serie de măsuri de sprijin pentru cetățeni în ultima perioadă, de la carduri sociale până la plafonarea prețurilor la diverse bunuri și servicii. În cadrul acestui sprijin, angajații din România au primit diverse beneficii, inclusiv zile libere suplimentare și tichete cadou cu ocazia sărbătorilor, conform Antena 3.

 

Bonus de 300 de lei pentru femei de 8 martie

 

De data aceasta, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, o nouă categorie de angajați români, în special femeile, vor primi un avantaj financiar semnificativ. Acestea vor fi recompensate de către angajatori cu carduri cadou pe suport electronic în valoare de până la 300 de lei. Este o oportunitate pentru angajatori să își exprime aprecierea și recunoștința față de contribuția femeilor la locul de muncă și în societate.

Cardurile cadou acordate nu vor fi supuse impozitului pe venit și contribuțiilor sociale, oferind astfel un beneficiu net pentru beneficiari. Conform datelor furnizate de Up România, numărul angajatorilor care au optat să ofere acest beneficiu extrasalarial a crescut semnificativ în ultimul an, cu 58% mai mult comparativ cu anul precedent. De asemenea, numărul femeilor care au beneficiat de aceste carduri cadou a înregistrat o creștere de 37% față de anul anterior.

Statisticile arată că sumele încărcate pe cardurile cadou de Ziua Femeii sunt cheltuite într-un interval scurt de timp de la alimentare. Cele mai frecvente destinații pentru aceste cheltuieli sunt saloanele de înfrumusețare, renovarea garderobei sau achiziționarea de articole pentru copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel