Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Surpriză emoționantă de ziua lui Hagi! Cum și-a serbat aniversarea celor 58 de ani
WhatsApp
Fanii Farului i-au pregătit o surpriză de proporții lui Gică Hagi cu o seară înaintea aniversării sale. Iată cum a petrecut iubitul antrenor.
Foto: Captură video youtube

Mai mulți suporteri s-au adunat la baza de pregătire a Farului, sâmbătă seară și i-au cântat „La mulți ani” lui Gică Hagi. Suporterii au venit cu torțe și fulare cu însemnele Farului, pe care au primit ulterior autografe din partea „Regelui”, conform gsp.

 

Hagi este mai preocupat de discupta cu CSU, decât de ziua lui

 

De ziua lui, pe 5 februarie, Gică Hagi se pregătește de meciul cu CS Universitatea Craiova. Farul va primi vizita oltenilor pe 6 februarie, de la ora 20:00.

Farul vine după victoria entuziasmantă cu FCSB, scor 3-2. Constănțenii au marcat de două ori în prelungiri pe Arena Națională și au plecat acasă cu 3 puncte.

Farul este pe locul doi în Superliga, cu 48 de puncte, două sub liderul CFR Cluj.

 

Hagi este una dintre legendele fotbalului Românesc

 

Duminică, 5 februarie, fostul mare fotbalist Gică Hagi a împlinit 58 de ani. Fost căpitan al echipei naţionale a României este lider al „Generaţiei de aur”, fiind fotbalistul cu 35 de goluri marcate, un record all-time (alături de Adrian Mutu.

Acesta a fost component al unor echipe de prestigiu cum sunt Steaua, Barcelona, Real Madrid sau Galatasaray Istanbul. Hagi s-a remarcat prin profesionalismul desăvârşit atât în cariera de fotbalist cât şi în cea de antrenor şi om de afaceri, care au urmat.

Gică este una dintre legendele Româniri atunci când se discută despre performanţă sportivă şi este cunoscut pe toate meridianele globului. Astfel, de-a lungul timpului i-au fost atribuite titulatura de „Regele fotbalului românesc” sau „Maradona din Carpaţi”.

Gică a fost desemnat fotbalistul român al anului în anii 1985, 1987, 1993, 1994, 1997, 1999 şi 2000.

A stabilit mai multe recorduri la naţionala României: cele mai multe banderole de căpitan, cele mai multe selecţii pentru o lungă perioadă (fiind depăşit doar de Dorinel Munteanu) şi cele mai multe goluri înscrise alături de Adi Mutu – 35.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel