Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Supărată că a luat 5 la școală, o italiancă și-a abandonat fiica pe autostradă
WhatsApp
O femeie ar putea să nu-și mai vadă fiica niciodată, după ce a abandonat-o pe o autostradă din Italia. 
Autostradă lângă Roma (Foto: Google Maps)

O femeie de 40 de ani din Italia a fost denunțată pentru abuz asupra fiicei sale minore, după un incident petrecut în apropierea tunelului Appia de pe autostrada care înconjoară Roma.

Potrivit publicației Corriere della Sera, femeia, furioasă din cauza notei mici obținute de fiica sa la ora de latină, a abandonat-o pe marginea benzii de urgență a autostrăzii. Adolescenta, o elevă model de 16 ani, a fost găsită ulterior de o patrulă a Poliției Municipale, plimbându-se disperată pe banda de urgență, în tunel, într-o stare de șoc și vizibil afectată de comportamentul mamei sale, punându-și viața în pericol.

Fata a fost dusă de polițiști acasă

 

Polițiștii au intervenit prompt și au dus-o pe adolescentă la sediul Serviciului Public Esențial din Ponte di Nona, unde i s-a oferit o gustare și situația a fost clarificată. Mama fetei a fost găsită ulterior și denunțată pentru abandon de minor. Adolescenta a fost condusă acasă, unde a fost întâmpinată de ceilalți membri ai familiei.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de luni, 27 mai, în contextul unui conflict izbucnit între mamă și fiică din cauza notei nesatisfăcătoare primite de adolescentă la școală. Tânăra a încercat să explice că nota de 5 a fost un accident și că în mod normal obține rezultate bune, dar furia mamei nu a fost aplanată. În urma disputei, femeia a oprit mașina și i-a ordonat fiicei să coboare.

În urma acestui incident, agenții Poliției Municipale au informat Parchetul pentru minori, care ia în considerare posibilitatea ca fata să fie îndepărtată de mama sa, iar femeia să primească interdicția de a se apropia de fiică.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel