Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Studentă româncă de 20 de ani, dispărută misterios de patru zile: „Acum îmi dau seama că a fost un rămas bun și m-a îmbrățișat“
WhatsApp
Maria, o studentă de 20 de ani de la Facultatea de Litere din Iași e căutată după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia sa crede că fata este în pericol.

Maria Gheorghiu, o tânărăr de 20 de ani, a dispărut de acasă marți, 9 mai, după ce și-a anunțat părinții că în acea zi va avea cursuri la Facultatea de Litere din Iași, de dimineață, până seara, la 20.00. De atunci, fata e de negăsit.

Nimic nu le-a dat de bănuit celor apropiați că ar avea de gând să plece. S-a comportat normal, spun rudele, care însă amintesc că a chemat-o la ea acasă pe mătușa ei, chiar cu o seară înainte de dispariție. Însă tânăra n-a ajuns însă la facultate în acea zi. Mai mult, ar fi lipsit de la cursuri aproape tot semestrul.

Maria, o studentă româncă de 20 de ani, dispărută misterios de patru zile

 

„A insistat să vin, să vin. Acum îmi dau seama că a fost un rămas bun și m-a îmbrățișat”, a declarat Ana Gheorghiu, mătușa fetei, potrivit stirile ProTv.

„Săptămâna trecută am văzut-o. Era destul de grăbită, dar nu venea la facultate. Nu a mai venit la ore de ceva timp”, a mărturisit Claudia Mihalache, colegă de facultate, pentru sursa citată.

Polițiștii o caută de patru zile, iar familia, disperată, așteaptă un semn.

„Maria, te roagă mama să vii acasă“

 

„Problema este că ea are încredere prea mare în oameni. Și mă gândesc că cineva o fi convins-o… cred că este în pericol. Sunt sigură că este în pericol.”, spune Daniela Gheorghiu, mama fetei dispărute.

Femeia i-a transmis fiicei sale un mesaj tulburător: „Îi transmit Mariei că o iubesc cu tot sufletul. Și, dacă mă aude, să vină acasă… Îmi este tare dor de tine, Maria. Te roagă mama să vii acasă... dacă mă auzi. Vrem să știm că ești bine. Toată lumea te așteaptă și e îngrijorată”.

Fata era adesea singură, potrivit apropiaților, deși s-a înscris ca voluntar la șase asociații de tineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel