Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Stripperiță româncă în Londra, atacată de o colegă după ce a primit un bacșiș generos: „M-a zguduit! Am crezut că vom avea grijă una de cealaltă!”
WhatsApp
Mihaela S., o stripperiță româncă, a fost atacată de o colegă și de iubitul acesteia, pentru a-i fura 8.000 de lire sterline, bacșiș primit de la un client bogat, în Londra.
Stripperiță româncă în Londra, atacată de o colegă după ce a primit un bacșiș generos „M-a zguduit! Am crezut că vom avea grijă una de cealaltă!”

Totul a avut loc în ianuarie 2020, la clubul Honeypot, din Berkshire (estul Londrei). Mihaela a primit 8.000 de lire sterline de la un client bogat, iar o colegă de-a ei a pus la cale un plan pentru a-i lua banii.

Astfel, în jurul orei 03.00 dimineața, când românca a terminat programul și pleca acasă, iubitul colegei ei a lovit-o în cap, a pus-o la pământ, i-a furat banii și a fugit cu o dubă.

 

„Am crezut că vom avea grijă una de cealaltă”

 

Mihaela a rămas cu un ochi vânăt și cu o leziune gravă la cap. Românca a fost atât de șocată încât a decis să se întoarcă în România. A venit înapoi în Marea Britanie doar pentru proces.

„Când am aflat că o colegă de muncă este responsabilă de ce mi s-a întâmplat, m-a zguduit. Am crezut că vom avea grijă una de cealaltă și nu că vom profita”, a spus românca în fața instanței.

Iubitul stripperiței a primit o condamnare de 5 ani de închisoare, iar colega româncei a primit 2 ani de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel