Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Starea de sănătate a Regelui Charles se înrăutățește. Surse: „Situația se destramă”
WhatsApp
Starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, se înrăutățește din ce în ce mai tare, potrivit unor surse din cadrul familiei regale și relatărilor din presa britanică. 
Starea de sănătate a Regelui Charles se înrăutățește. Surse: „Situația se destramă”

În urma unei intervenții chirurgicale la prostată în ianuarie anul trecut, Palatul Buckingham a dezvăluit că suveranul a fost diagnosticat cu cancer și a început un program de tratament regulat, care i-a determinat pe medici să îi recomande să își limiteze angajamentele publice. De atunci, aparițiile publice ale regelui Charles au fost rare și atent monitorizate.

Prietenii regelui au relatat că acesta se confruntă cu o stare de sănătate fragilă, dar că Charles "este hotărât să învingă și să dea tot ce are mai bun". Cu toate acestea, preocupările cresc în legătură cu evoluția bolii sale, iar unele surse au sugerat că situația este mai gravă decât pare.

"Nu este bine. Toată lumea rămâne optimistă, dar el este într-adevăr foarte bolnav. Mai mult decât lasă să se vadă”, a relatat o sursă regală conform Page Six.

 

„Toată lumea pare să se pregătească pentru ce e mai rău”

 

Se speculează că Palatul a început să actualizeze planurile pentru funeraliile regelui Charles al III-lea. Circulă, de asemenea, un document separat care face bilanțul a ceea ce a mers bine la funeraliile reginei Elisabeta din septembrie 2022 și ce ar putea fi făcut mai bine data viitoare când va muri un monarh. Toate sursele subliniază faptul că planurile funerare regale sunt în mod constant revizuite.

TMZ a dezvăluit că: „Situația se destramă. Toată lumea pare să se pregătească pentru ce e mai rău, sperând la ce e mai bun”

Și ky News Australia confirmă: „Deși mai multe surse au declarat că Charles este optimist în privința sănătății sale, se pare că starea monarhului este cumplită și că pregătirile pentru înmormântare sunt în curs de desfășurare.”

În lipsa unor informații oficiale, publicul rămâne în așteptare, reflectând îngrijorarea și respectul pentru monarhul aflat într-o perioadă delicată a vieții sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel