Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sportiv român, primit cu elogii în Italia: „Vine din patria lui Gheorghe Hagi și a lui Adrian Mutu“
WhatsApp
Fotbalistul Adrian Petre a fost primit cu brațele deschide la Cosenza, o echipă din liga a 2-a italiană. Colegii săi de echipă spun că „are dinamită în șut“.

După o experiență dezastruoasă la FCSB, echipă la care nu a reușit să se impună, Adrian Petre (22 de ani) s-a transferat în Italia, la Cosenza, echipă din liga a 2-a. Italienii au remarcat că atacantul vine din țara lui Gheorghe Hagi și Adrian Mutu. Foștii internaționali români au jucat în Serie A. Primul la Brescia, iar cel de-al doilea la Inter Milano, Verona, Parma Juventus, Fiorentina și Cesena.

„Vine din patria lui Gheorghe Hagi și a altui Adrian, Mutu, și are dinamită în șut. Ar putea fi o completare în ofensiva noastră, poate o ….Petrestojka!”, au scris italienii pe siteul oficial al clubului. Ieri, noua echipă a românului a remizat, în deplasare, la Spal, scor 1-1.

Adrian Petrea a ajuns la FCSB în 2020, fiind transferat de la gruparea daneză Esjberg. Gigi Becali a plătit 800.000 de euro pentru el, iar acum l-a trimis în Italia sub formă de împrumut. Cei de la Cosenva vor decide dacă îl vor cumpăra pe fostul internațional de tineret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel