Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sportiv profesionist, ucis pe teren: Împuşcat în cap, după ce a asistat la o „infracţiune în desfăşurare“
WhatsApp
Jucătorul profesionist de golf, Gene Siller, a fost împuşcat mortal în weekend, după ce s-a apropiat de un vehicul suspect care a pătruns pe un teren de golf.

Siller, în vârstă de 41 de ani, a fost împuşcat mortal într-un club de golf din Georgia, sâmbătă, după ce s-a apropiat de un Dodge Ram, care intrase pe un teren de golf, scrie The Sun, titrează Telekom Sport.

Poliţia din Cobb a declarat pentru WGCL-TV că Siller, directorul de golf de la Pinetree Country Club, a fost probabil ucis doar pentru că „a asistat la o infracţiune în desfăşurare”. Sportivul a fost împuşcat în cap când se apropia de vehicul, au spus poliţiştii. El a fost declarat mort la faţa locului. Ulterior, poliţiştii au găsit încă două cadavre în camionetă, inclusiv proprietarul vehiculului, Paul Pierson, şi un bărbat necunoscut.

Membrii clubului de golf au descris cum au izbucnit focurile de armă după ce Siller a mers să investigheze vehiculul. Un martor a auzit cinci focuri de armă „apoi nimic”: „Toţi cei de la GSGA (n.r. - o asociaţie de golf în care se afla şi victima) suntem profund întristaţi de evenimentele tragice care au avut loc mai devreme la Pinetree CG. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de familia şi prietenii lui Gene Siller”.

Peste 500.000 de dolari au fost strânşi, din donaţii, pe platforma GoFundMe, pentru familia jucătorului de golf. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel