Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spaniolii se declară impresionați de un fotbalist român după meciul Columbia – România. Cine este cel care „a revoluționat România”
WhatsApp
Spaniolii s-au înclinat în fața performanței lui Ianis Hagi după meciul tensionat dintre Columbia și România, care s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea sud-americanilor. 
Spaniolii se declară impresionați de un fotbalist român după meciul Columbia – România. Cine este cel care „a revoluționat România” / Foto: Captura Youtube

Jurnaliştii de la publicația spaniolă Marca au evidențiat evoluția strălucitoare a lui Hagi și impactul său asupra jocului echipei naționale.

Marca a subliniat că intrarea lui Ianis Hagi pe teren a adus o schimbare majoră în direcția partidei. Fiul legendarului Gică Hagi a reușit să înscrie un gol impresionant, demonstrând abilități remarcabile.

 

„Hagi a revoluționat România”

 

Prin intermediul cronicii meciului, jurnaliștii spanioli au subliniat momentul crucial în care Hagi a marcat golul care a readus speranța pentru echipa condusă de Edi Iordănescu.

„În minutul 56 al meciului, Ianis Hagi a intrat pe teren. Vorbim despre fiul legendarului Gică Hagi, cel care a înscris împotriva Columbiei la Cupa Mondială din 1994. Din acel moment echipa condusă de Edi Iordănescu s-a trezit la viaţă! Hagi a revoluționat România!

Repriza a doua a început cu parada lui Moldovan la șutul lui Luis Diaz, dar cu dominarea României, cu un mare Hagi. După o acțiune care s-a încheiat cu șutul pe lângă poartă al lui Cordoba, câteva minute mai târziu, Hagi a făcut 3-1 și a avut ocazia de a face 3-2, dar mingea a trecut pe lângă bară. Ultimele minute au fost cu ocazii de ambele părți și un gol de la Tănase care a dus scorul la 3-2. Victorie pentru Columbia”, a relatat publicaţia spaniolă.

Ianis Hagi a fost lăudat și de către selecționerul României pentru contribuția sa semnificativă la evoluția echipei în meciul cu Columbia. Prin intervențiile sale decisive și abilitățile demonstrate pe teren, Hagi a demonstrat că este un jucător esențial pentru naționala României.

Meciul dintre Columbia și România a fost transmis în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY, iar golurile tricolorilor au fost marcate de Ianis Hagi și Florin Tănase. Deși România a fost condusă cu 3-0 în prima parte a meciului, revenirea spectaculoasă în ultimele minute a demonstrat caracterul și determinarea echipei naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel