Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania: Un român și-a decapitat prietenul și i-a ascuns cadavrul într-o livadă: „A fost calm și nu a arătat niciun regret” (VIDEO)
WhatsApp
Tribunalul Provincial Ciudad Real a organizat astăzi a doua sesiune a procesului cu juriu împotriva unui tânăr român, I.C.M., în vârstă de 25 de ani, domiciliat în orașul spaniol Herencia, Spania. 

Românul este acuzat că l-a ucis pe partenerul său, în vârstă de 59 de ani, în februarie anul trecut. Victima, Jesús Mora, proprietarul unui magazin de componente IT din Miguelturra, a fost găsită într-o livadă de măslini. 

Dus la reconstituire, la 4 zile după crimă, tânărul român a recunoscut totul. El le-a spus anchetatorilor că se înţelegea foarte bine cu victima sa, erau prieteni, dar că în dimineaţa crimei s-au certat în maşina acestuia. Mergeau împreună spre Miguelturra, unde Jesus era proprietarul unui magazin de feronerie. Cei doi s-au luat la bătaie în maşină, românul l-a lovit violent cu pumnii, apoi a coborât şi cu un topor i-a aplicat șase lovituri, la nivelul gâtului, informează ondacero.es.

 

Românul a trebuit să-și șteargă sângele de pe față pentru a putea conduce

 

Potrivit unuia dintre polițiști, românul le-a spus că l-a lovit cu șase topoare și că ulterior a trebuit să-și șteargă fața din cauza sângelui pe care îl avea pentru că nu putea conduce mașina. Agentul a declarat că inculpatul era foarte calm și nu arăta niciun regret când a relatat evenimentele Poliției și i-a condus exact în locul unde era cadavrul.

Avocatul tânărului crede că acesta are probleme psihice, scrie La Tribuna de Ciudad Real, pentru că a povestit totul cu o naturaleţe teribilă.

Potrivit Poliției Naționale, acuzatul le-a spus că înainte de a-l lovi cu toporul, victima era inconștientă și se auzea un sunet gutural.

În timpul ședinței de astăzi, au fost prezentate fotografii cu locul crimei. După ce i-a dat o serie de lovituri și l-a lăsat inconștient, acuzatul, conform declarației poliției, a târât cadavrul într-o plantație de măslini unde l-a ucis.

Mâine este de așteptat ca cei de la criminalistică să dea declarații și părțile din proces își vor prezenta concluziile finale, după care procesul va fi analizat pentru verdictul juriului popular.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel