Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român, cu ordin de restricție, și-a terorizat și amenințat cu moartea fosta parteneră. Îi trimitea poze cu arme pe WhatsApp
WhatsApp
Parchetul din cadrul Zaragoza solicită un an de închisoare pentru un român, care a încălcat ordinul de restricție și încă un an pentru că ți-a amenințat fosta parteneră cu moartea.
Spania. Un român, cu ordin de restricție, și-a terorizat și amenințat cu moartea fosta parteneră. Îi trimitea poze cu arme pe WhatsApp. Sursa foto: freepik.com

Parchetul cere doi ani de închisoare și prelungirea măsurii asigurătorii la 500 de metri pentru un român, care și-a terorizat fosta parteneră, împiedicând-o să-și refacă viața. Victima se afla în Plaza del Pilar, iar fostul partener a încălcat ordinul de restricție. 

Curtea de Violență împotriva Femeilor numărul 3 din Zaragoza a impus un ordin de restricție lui G.S.C în septembrie anul trecut, după ce a fost urmărit penal ca presupus autor al unei infracțiuni de maltratare a soției sale.

Totuși, românul a încălcat această măsură de precauție pe 23 martie pentru a o amenința cu moartea. Acum, Parchetul solicită douăsprezece luni de închisoare pentru o primă infracțiune de încălcare continuată a pedepsei, iar pentru o a doua infracțiune de amenințare, încă un an de închisoare.

Solicitarea parchetului mai include un ordin de restricție de 500 de metri pentru patru ani și privarea de dreptul de deținere a armelor pentru aceeași perioadă de timp, scrie elperiodicodearagon.com.

Potrivit acuzației formulate de procurorul Judecătoriei de violență asupra femeii numărul 3 din Zaragoza, inculpatul, apărat de avocata Carmen Sánchez Herrero, nu a oprit această atitudine agresivă față de soția sa pentru care, în mod preventiv, îi fusese impus un ordin de restricție de 200 de metri, după ce a fost urmărit penal pentru o infracțiune de abuz și  violență.

 

O teroriza cu mesajele pe WhatsApp, unde îi trimitea poze intime și cu arme

 

În acest sens, românul a început să-i trimită mesaje WhatsApp fostei soții, rugând-o să reia relația și chiar i-a trimis fotografii cu organele sale genitale și cu arme. În paralel, a amenințat-o și că nu va putea începe o nouă relație cu o altă persoană. Conversația a escaladat și, la începutul lunii martie,  amenințările că nu-și va putea reconstrui viața sentimentală erau deja însoțite de noi fotografii cu pistoale.

Evenimentele s-au precipitat în după-amiaza zilei de 15 martie, în jurul orei 18.00, când femeie se afla într-un bar situat în Plaza del Pilar. Din întâmplare, în exact acel moment, inculpatul a trecut, s-a apropiat de masă, a lăsat un telefon mobil și a plecat.

În fața acestei situații, victima s-a refugiat într-un bar de pe o stradă de lângă Plaza del Pilar unde a ajuns o patrulă a Poliției Aragon. În timpul așteptării, inculpatul a continuat să-i trimită mesaje prin SMS în care o întreba cine este bărbatul care o însoțește și că îi va ucide pe amândoi.

_____________________________

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel