Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român arestat, rupe uniforma unui poliţist, apoi se baricadează în toaleta femeilor
WhatsApp
Curtea Penală din Albacete, Spania, va judecă azi dosarul unui cetăţean român de 23 de ani, care a atacat și rănit patru polițiști, după ce a fost reţinut pentru tulburarea ordinii publice într-o unitate alimentară din oraș.  

Așa cum se arată în rechizitoriul procurorului, evenimentele au avut loc pe data de 10 septembrie 2017, când inculpatul de naționalitate română a atacat patru polițiști locali.

În acea zi, proprietarul magazinului a solicitat ajutorul oamenilor legii, deoarece o persoană era agitată şi făcea scandal. Polițiștii locali s-au apropiat de unitatea alimentară, iar bărbatul a refuzat să se legitimeze, încercând să părăsească localul. Unul dintre polițiști l-a împiedicat să facă acest lucru, iar românul a început săi lovească pe oamenii legii, rânind doi dintre aceştia potrivit eldigitaldealbacete.com.

 

Este acuzat de violenţă împotriva poliţiştilor

 

După ce a fost dus la Postul de Poliție, românul a menținut aceeași atitudine și a refuzat să-i fie luate amprentele. Aici a continuat să ameninţe cu bătaia şi pe ceilalţi poliţişti, fiind în consecinţă încătuşat.  Tot în Postul de Poliție, românul  a provocat o nouă altercație când și-a părăsit celula pentru a merge la baie. A intrat în toaleta femeilor și a refuzat să plece, sărind la bătaie la un poliţist, rupându-i uniforma.

Procurorul îl acuză inculpat de violenţă şi propune să i se impună doi ani și jumătate de închisoare, precum și plata unei amenzi de 400 de euro și, respectiv, 1.575 de euro în compensație pentru cei patru polițiști agresați.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel