Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a răpus cinci polițiști, solicitați să îl calmeze: "Nu sunt Iisus Hristos"
WhatsApp
Un bărbat, de origine română, care a agresat cinci polițiști în timpul arestării sale în Sevilla, a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Ofițerii au venit pentru că acesta era dezbrăcat, stătea întins pe mașini în zona Barqueta și striga: "Nu sunt Iisus Hristos".
Spania. Mai mulți răniți într-o bătaie violentă între români și columbieni la Lugo

Parchetul cere cinci ani și zece luni de închisoare pentru vătămare corporală, atentat la autoritatea publică și trafic de droguri.

Pe 20 august 2019, Poliția Națională a fost alertată că în zona La Barqueta și La Resolana se afla un cetățean român dezbrăcat de la brâu în sus, întins pe mașini și strigând: "Eu nu sunt Iisus Hristos". Această arestare nu avea să fie ușoară.

Potrivit procuraturii, în momentul în care polițiștii de la Poliția Națională l-au oprit, acesta a încercat să urce într-un autobuz urban, dar polițiștii au reușit să-l ajungă din urmă. Acuzatul a început să îi "lovească cu picioarele și pumnii". Când au reușit să-l  stabilizeze, bărbatul a fost dus la Spitalul Virgen Macarena, unde a rămas internat timp de o zi, deoarece se afla într-o "stare de mare agitație și anxietate".

Cu toate acestea, departe de a se calma, când a fost dus la secția de poliție a doua zi pentru a efectua procedurile relevante, a lovit din nou un alt polițist, care a trebuit să fie ajutat de alți ofițeri. "După o luptă intensă, a reușit să fie blocat și încătușat", deși inculpatul a continuat cu atitudinea sa agresivă "până la punctul de a lovi un alt polițist în mână cu cătușele" și a continuat să lovească cu picioarele și pumnii pe toți polițiștii care s-au apropiat de el.

Un român a răpus cinci polițiști care veniseră să îl calmeze: "Nu sunt Iisus Hristos"

 

Procesul va avea loc vineri, 19 mai, la Curtea Provincială. Parchetul cere trei ani și șase luni de închisoare pentru infracțiunea contra sănătății publice, un an și patru luni de închisoare pentru infracțiunea de lovire și o amendă de 270 de euro pentru fiecare dintre cele șase infracțiuni de vătămare corporală ușoară.

Tot în Spania, Garda Civilă, în cadrul operațiunii "KIME", desfășurată în Gandía (Valencia), a arestat 11 persoane, de naționalități diferite, care făceau parte dintr-o rețea de crimă organizată ce se ocupa cu transportul de droguri în Franța, atât pe cale maritimă, cât și pe cale terestră. Persoanele reținute sunt acuzate de presupuse infracțiuni de trafic de droguri, apartenență la o organizație criminală, spălare de bani și falsificare de documente.

În total, 11 persoane (10 bărbați și o femeie) de diferite naționalități (chiliană, spaniolă, marocană și română) au fost arestate pentru infracțiuni de trafic de droguri, apartenență la o organizație criminală, spălare de bani și fals în acte.

Vezi mai multe detalii: Spania. Garda Civilă a destructurat o rețea de crimă organizată dedicată transportului de droguri în Franța. Sunt implicați și români

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel