Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a dat o petrecere de botez, dar a plecat fără să plătească factura. Proprietarii restaurantului cer despăgubiri uriașe
WhatsApp
Procesul românului care a dat o petrecere de botez, în anul 2016, în restaurantul San Martiño, din Calo (Teo) și a plecat fără să achite factura va avea loc la Santiago, potrivit La Voz de Galicia. La proces vor participa mai mulți reprezentați ai restaurantelor din zonă, care au trecut prin situații similare.
Spania un roman a dat o petrecere de botez dar a plecat fara sa plăteasca factura

Proprietarii restaurantului cer trei ani de închisoare pentru bărbatul de origine română, care a comandat o petrecere de botez și a plecat fără să plătească 9.000 de euro din factura totală de 12.500 de euro. Cu toate acestea, procurorul susține că „nu există o bază probatorie suficientă pentru acuzați de înșelăciune", lucru pe care avocații restaurantului San Martiño îl văd diferit. Plângerea de înșelăciune a fost depusă în anul 2016, iar în 2017, cunoscutul bucătar Miguel González Aguiar, care deținea restaurantul, a decedat. De asemenea, actualii proprietari ai restaurantului cer o amendă de 549 euro pentru o  vătămări, deoarece a doua zi după acel banchet, bărbatul român care a comandat petrecerea de botez l-a atacat pe proprietarul unității alimentare. 

 

A spus proprietarului restaurantului că merge să aprindă niște artificii, iar apoi a dispărut  

 

La rândul său, inculpatul se apără susținând că a plătit 3.500 de euro pentru banchetul la care au participat nu 200 de persoane, ci  aproximativ 70. Cu toate acestea, în dosarul judiciar este trecută o datorie de 12.500 de euro, cheltuită de restaurant pentru organizarea botezului. Prin urmare, reclamanții solicită ca românul să achite suma de 9.000 de euro, restul de plată a facturii. La această sumă se adaugă și dobânda legală, adunată în cei cinci ani care au trecut de la petrecerea de botez, scrie 65ymas.com.

Acuzarea  va prezenta facturi, fotografii și videoclipuri ale evenimentului în care se poate vedea că numărul de meseni a fost mai mare de 70. În realitatea la botez au ajuns 200 de invitați. Acuzarea susține că înșelăciunea este evidentă, deoarece românul a plătit o sumă pentru a se asigura că banchetul va fi organizat și a promis că restul sumei va fi plătită după ce petrecerea se va termina. Mai mult, acuzarea susține că atunci când banchetul s-a încheiat și oaspeții au plecat, bărbatul care comandase petrecerea i-a spus proprietarului restaurantului că merge să aprindă niște artificii cu prietenii,  iar apoi a dispărut fără să plătească factura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel