Un restaurant spaniol gestionat de un român nu este ceva foarte des întâlnit în Spania. Darius Traian Suciu a investit într-un restaurant spaniol cu toate dotările necesare. Prima lui afacere a creat-o la 19 ani, în România, după care a emigrat în Spania.
În urmă cu 5 ani a deschis uşile la „Puro Bouquet”, restaurantul său din Alcalá de Henares. Darius are acum 5 angajaţi, este apreciat tocmai pentru specificul spaniol, iar clienţii săi îl întreabă despre mâncarea românească şi despre România, potrivit Mediafax.
Pandemia i-a dat însă planurile peste cap şi acum face eforturi uriaşe ca să depăşească criza din sectorul Horeca, afectat de restricţiile sanitare tot mai dure. „Scoatem bani din buzunar ca să rezistăm. Vom vedea cine o să închidă şi cine o să reziste. De multe ori sunt nişte chestii inutile, dar legea e lege şi trebuie să le respectăm. Totul depinde de guvern”, a mai spus Darius Traian Suciu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News