Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Trei hoți români au fost arestați: doi au fost prinși în aeroportul din Palma și unul în Valencia
WhatsApp
Agenții Poliției Naționale au arestat doi hoți de buzunare de origine română, un bărbat de 53 de ani și o femeie de 38 de ani, în timp ce încercau să fure bunurile unui turist străin care aștepta autobuzul în stația de la aeroportul din Palma. Un alt român, cu antecedente de fapte similare, a fost prins în flagrant delict în Valencia.
Spania. O româncă a acuzat șase polițiști că ar fi furat bani și țigări din magazinul ei. Femeia a plătit scump pentru mărturiile mincinoase

După cum a informat Poliția Națională pentru presa locală, marțea trecută, agenții din cadrul Grupului de Investigații și Prevenire din cadrul Postului de Frontieră Aeroport Palma au arestat doi hoți de buzunare, un bărbat și o femeie, în momentul în care se pregăteau să fure bunurile unui turist străin care aștepta autobuzul în stația aeroportului Palma.

Intervenția poliției a împiedicat comiterea acestei fapte, acuzându-i pe presupușii autori de alte două furturi comise în zona aeroportului.

 

Poliția cere instanței un ordin de restricție de la aeroport 

 

Pe baza acestei arestări, Poliția a reamintit încă o dată tuturor utilizatorilor Aeroportului să fie deosebit de atenți cu bunurile lor, în special atunci când așteaptă autobuzul sau în zona de parcare, atunci când merg să ridice sau să livreze vehicule pentru închiriere.

În plus, având în vedere creșterea semnificativă a numărului de călători pe care se așteaptă să o primească aeroportul în acest sezon, agenții au recomandat cetățenilor să călătorească suficient de devreme pentru a putea trece de controalele de securitate înainte de a-și lua zborurile.

 

Garda Civilă reține un român, autorul mai multor jafuri în Massanassa și Sedaví

 

Garda Civilă din Valencia a arestat un bărbat în vârstă de 22 de ani pentru 4 infracțiuni de jaf cu forța petrecute în localitățile Sedaví și Massanassa, conform presei locale. Operațiunea „VIDRES II” a început atunci când s-a primit o sesizare conform căreia un bărbat încerca să jefuiască interiorul unei unități hoteliere din orașul Sedaví.

Agenți ai Gărzii Civile în colaborare cu mai mulți agenți ai Poliției Locale din Sedaví au folosit un dispozitiv care a permis localizarea rapidă a românului în apropierea locului faptelor.

S-a constatat că deținutul avea asupra sa bunuri furate în timpul unor jafuri anterioare și că avea numeroase înregistrări pentru evenimente similare. Diferitele demersuri întreprinse și colaborarea intensă cu Poliția Locală din Sedaví și Massanassa au permis clarificarea altor 3 infracțiuni de furt calificat săvârșite de același autor în 2 locuințe și în interiorul unui vehicul.

Victimele infracțiunilor au reușit să recupereze diferite bunuri care le fuseseră furate, cum ar fi seturi de chei sau haine.

Pentru toate cele de mai sus, un bărbat de 22 de ani, de cetățenie română, a fost arestat preventiv pentru 4 infracțiuni de furt calificat cu forța. Autoritatea judiciară a dispus arestarea preventivă a persoanei reținute. Procedurile au fost predate la Tribunalul de Instrucție și Primă Instanță numărul 1 din Catarroja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel