Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Șofer român de TIR, ademenit de „Îngerul Dulce”: Electrocutat, legat și bătut cu bestialitate. O altă victimă, îngropată de vie
WhatsApp
Un șofer român de camion a fost ademenit cu fotografii și mesaje sugestive de Hedangelin Candy Arrieta, cunoscută sub numele de „Îngerul Dulce”, o femeie din Venezuela de 34 de ani, care i-a promis favoruri sexuale, în Pedrola, Zaragoza, Spania. 

La întâlnire a apărut „îngerul dulce” alături de iubitul ei și încă un prieten care l-au aplicat electroșocuri, apoi l-au bătut l-au băgat în remorcă și l-au legat de mâini și de picioare imobilizându-l. Cei trei i-au furat apoi mașina personală, telefonul mobil și 55 de euro. Fapta a avut loc în iulie anul trecut. Românul nu este singura victimă a celor trei.

A doua zi, „îngerul dulce” a pus momeala următoarei sale victime, un om de afaceri în vârstă de 58 de ani, din Tudela, Navarra, divorțat, pe care l-a atras trimițându-i mesaje de genul „îmi plac cei maturi” și fotografii intime. Ajuns la locul întâlnirii, Candy și iubitul ei l-au lovit în cap cu o cheie, i-au fracturat tibia, l-au legat, l-au băgat în portbagajul unei mașini și i-au luat cardul de credit amenințându-l cu o armă. 

 

A treia victimă, îngropată de vie

 

A treia victimă a celor doi a fost ucisă: omul de afaceri José Antonio Delgado, în vârstă de 50 de ani, de asemenea divorțat, care s-a mutat din Getxo (Vizcaya) după ce a contactat-o Candy prin rețeaua Badoo. În cazul său, când a sosit pentru întâlnire, femeia și partenerul ei l-au „atacat sălbatic” cu „intenția evidentă de a-l ucide, până când l-au considerat mort”. L-au legat „pentru a-i elimina posibilitatea de a se apăra” și chiar „l-au îngropat de viu” întrucât era „într-o stare de agonie”. Toate acestea pentru a fura 1.500 de euro și un Mercedes de ultimă generație pe care ulterior l-au vândut online cu 10.000 de euro.

Astăzi, Parchetul provincial Zaragoza a cerut 58 de ani și 9 luni de închisoare pentru femeie și partenerul ei pentru infracțiunile de crimă, detenție ilegală, jaf cu violență și răniri, deținere ilegală de arme, apartenență la un grup infracțional și tentativă de extorcare, conform documentului prezentat la Judecătoria Zaragoza, informează laopiniondemurcia.es.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel