Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Româncă sechestrată de o conațională: Venise să îngrijească un bebeluș
WhatsApp
Agenții Poliției Naționale au reținut o româncă de 28 de ani în orașul Alzira din Valencia, care a sechestrat o conațională, împiedicând-o să părăsească locuința pe care o împărțeau. Fata venise în Spania acum o lună cu promisiunea unui loc de muncă.
Spania. Mai mulți răniți într-o bătaie violentă între români și columbieni la Lugo

Evenimentele s-au produs la începutul acestei luni, când anchetatorii au fost alertați cu privire la o posibilă reținere ilegală într-un apartament din Alzira. Polițiștii au fost alertați din România de un bărbat care i-a informat că fiica sa ar putea fi reținută împotriva voinței sale.

Agenții s-au deplasat la locul indicat, unde au localizat o femeie, tot de naționalitate română  și victima. Aceasta din urmă era închisă într-o cameră, „speriată, dar fără vreo leziune vizibilă”. Tânăra româncă ajunsese în Spania din România la jumătatea lunii august, după ce primise o presupusă ofertă de muncă „pentru a avea grijă de un bebeluș, cu 200 de euro pe lună”. 

Suspecta i-ar fi cumpărat și i-ar fi trimis biletul de autobuz pentru a ajunge la Valencia, iar de la stația de autobuz din Valencia a fost adusă la Alzira de partenerul  acesteia.

Planurile cu fata se are că erau însă altele. În mai multe rânduri, românca de 28 de ani îi spusese victimei că „dacă nu se îmbrăca într-un mod mai sexy, nu va ieși din casă” și că ar trebui să-i ceară familiei să îi trimită 300 de euro, altfel nu o va lăsa să se întoarcă în țara ei până în mai anul următor, potrivit La Vanguardia. 

[Citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel