Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Româncă FORȚATĂ de un conațional să se prostitueze: „Îți iau fata din casă și O VÂND!“
WhatsApp
Un român a fost condamnat la opt ani de închisoare și la o amendă de 12.960 de euro pentru că a obligat o tânără româncă să practice prostituția. Mai mult, acesta este acuzat şi de spălare de bani. 

Evenimentele s-au produs în martie 2015 când inculpatul, un cetățean român, a întâlnit o tânără româncă într-un club de noapte din Oviedo. A rugat-o să-l însoțească la Pontevedra pentru a începe o relație romantică. Însă, relaţia s-a transformat într-un adevărat iad pentru tânăra care a fost forţată să se prostitueze pe străzile din Pontevedra, în principal în vecinătatea nodului rutier O Pino.

Iniţial tânăra a refuzat, iar inculpatul a amenințat-o că îi va vinde fiica care se afla în România, spunându-i că nu o va mai vedea niciodată. „Îți iau fata din casă și O VÂND!“, i-a spus bărbatul. Mai mult, tânăra româncă a fost bătută cu pumnii şi picioarele atunci când refuza. Inculpatul i-a luat telefonul, pentru ca aceasta să nu ia legătura cu nimeni.

Timp de douăsprezece luni, fata a fost obligată să practice prostituția, șapte zile pe săptămână , de la cinci după-amiaza până la trei dimineața. Toţi banii, între o sută și două sute de euro pe zi, îi dădea proxenetului său. Magistrații precizează că, în perioada iunie 2015 - februarie 2016, acesta a încasat de la româncă peste 7.000 de euro, scrie lavozdegalicia.es.

Anterior, în 2010, inculpatul român a întâlnit, într-un club de noapte din Oviedo, o altă tânără. A convins-o să se mute împreună, iar, după șapte zile, i-a spus că trebuie să practice prostituția pe stradă. Tânăra a refuzat, motiv pentru care a fost atacată. Sentința adaugă că tinerei i-a restrâns libertatea de mișcare, îi era controlat telefonul, dar şi reţelele de socializare. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel