Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SPANIA. Român închis pentru uciderea unui spaniol de 92 de ani. Bătrânul a fost găsit în casă acoperit cu ULEI
WhatsApp
Un bătrân de 92 de ani a fost ucis de un român, iar frații acestuia sunt acuzați de complicitate. Spaniolul a fost găsit în casă strangulat și cu trupul acoperit de ulei. Poliția suspectează că între cei doi au existat relații de natură sexuală.

Trei frați români sunt suspectați de moartea unui bătrân de 92 de ani, Manolo Tamarit Llopis, care a fost găsit sugrumat, cu mai multe coaste rupte și lovituri la față și trupul acoperit cu ulei în luna februarie în locuința sa din orașul valencian Albal. Miercuri, instanța a decis intrarea în închisoare a unuia dintre cei trei frați de origine română achetați în această cauză. 

Ceilalți doi frați ai roânului reținut au fost eliberați sub control judiciar, fiind nevoiți să se prezinte la fiecare 15 zile în fața oamenilor legii. De asemenea pentru ei s-a dispus retragerea pașaportului și s-a emis interdicția de a părăsi Spania până la soluționarea cauzei.

Conform presei iberice, principala ipoteză despre motivul ar fi presupuse relații sexuale pe care unul dintre suspecți le-ar fi întreținut cu victima în schimbul banilor. Suspectul, conform primelor indicații și mărturii, ar fi descoperit că fratele său mai mic făcea aceleași practici cu victima, ceea ce nu era pe placul lui și, prin urmare, a decis să pună capăt vieții victimei. Bărbatul a fost arestat, iar frații săi sunt în continuare cercetați pentru complicitate la ascunderea crimei.

Crima s-a petrecut la începutul acestui an. Trupul bătrânului a fost găsit de o nepoată a sa în locuința lui din sa, în calle Maestro Serrano din orașul Albal, pe 1 februarie. Bărbatul fusese bătut, strangulat și uns pe tot corpul cu ulei.

Garda civilă a găsit pe corpul bărbatului semne de violență – el a fost sugrumat – în timp ce ușa de acces în locuință părea să nu fi fost forțată. Acoperirea corpului cu ulei este interpretată de cercetători ca o modalitate de a elimina amprentele, relatează Las Provincias.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel