Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Românul care și-a decapitat prietenul și i-a ascuns cadavrul într-o livadă, declarat VINOVAT 
WhatsApp
Juriul popular de la Tribunalul Provincial Ciudad Real l-a găsit vinovat pe un român, acuzat că şi-a ucis un amic, un cunoscut comerciant de hardware din Miguelturra, în februarie anul trecut. Săptămâna viitoare, urmează să fie publicată  hotărârea judecătorească.    
criminal_roman_prieten_decapitat_spania

Membrii juriului au aprobat în unanimitate că inculpatul , Ioan Constantin, este vinovat crimă.  De asemenea, s-a dovedit că bărbatul a comis şi o altă infracțiune împotriva siguranței rutiere pentru conducerea unui vehicul fără permis. Juriul popular au respins petiția de clemență.

Citeste si:  Spania: Un român și-a decapitat prietenul și i-a ascuns cadavrul într-o livadă: „A fost calm și nu a arătat niciun regret” (VIDEO)

Juriul popular au stabilit că Ioan Constantin și victima, Jesús Mora, călătoreau într-o mașină când s-au certat. La un moment, inculpatul l-a lovit de mai multe ori în față și în cap, lăsându-l inconștient. Ulterior, conform verdictului, românul inculpat a târât  victima într-o plantație de măslini situată în Herencia. Acolo i-a aplicat peste 15 lovituri de topor, decapitându-l. De asemenea, juriul popular subliniază că acuzatul a mers voluntar la Poliție pentru a indica unde se află corpul, scrie ondacero.es.

Procurorul de caz, urmărirea penală şi apărarea solicită 20 de ani de închisoare pentru crimă și 6 luni de închisoare pentru conducerea unui automobil fără a avea permis de conducere.  Mai mult, ca răspundere civilă, au solicitat despăgubirea tatălui victimei cu 52.500 de euro și câte 20.000 de euro fiecăruia dintre frați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel