Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Român, arestat după ce a intrat într-un magazin cu brânză: Ce a făcut bărbatul - VIDEO
WhatsApp
Poliția Națională a arestat, ieri dimineață, un român bănuit că ar fi furat din unul dintre magazinele de brânzeturi din Ourense, comunitatea autonomă Galicia, Spania.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit Poliției Naționale, hoțul s-a strecurat în magazin, a furat o sumă mare de bani din casă, a împins-o pe vânzătoare când l-a surprins și a fugit din local. Deţinutul, cetăţean român, era în trecere prin oraş şi, potrivit presei din Spania, ar fi făcut deja un transfer în România cu o parte din banii furaţi.

Românul, care va merge în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă, este reclamat și la o instanță din provincia León.

Povestea unui român din Spania, plecat din țară de 22 de ani: Din cauza unei drame nu are acum nici măcar bani de mâncare

 

Se cere mai multă pază 

 

Jaful cu violență produs de român îi îngrijorează pe antreprenorii micilor afaceri, care vor implementa o serie de măsuri pentru a preveni să se repete. „Marți am avut o adunare generală și am inclus securitatea incintei Plaza de Abastos ca punct de discutat”, detaliază Emilio González, președintele Plaza.

3. Spania. Ro... (spania--roman--arestat-dupa-ce-a-intrat-intr-un-magazin-cu-branza-ce-a-facut-barbatul---video.jpg)

SURSA FOTO: captură video YouTube @La Región

Ușile se vor închide la ora 15:00, iar o persoană va fi angajată pentru controlul accesului între orele 13:00 și 16:00, în timp ce personalul curăță și face ordine în tarabe. „Sperăm să rămână un incident izolat, dar nu excludem angajarea securității private dacă este necesar”, spune el. 

González apreciază intervenția rapidă a poliției și insistă asupra importanței restabilirii securității în Plaza. „Acest spațiu trebuie să fie sigur atât pentru clienți, cât și pentru lucrătorii înșiși”. În plus, el solicită o mai mare supraveghere a poliției în zonă.

„O diferență de 4-5 euro pe oră”. Românii nu mai merg în Spania sau Italia. S-au schimbat preferințele: Țările aflate în top

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel