Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Român, acuzat că abuzat sexual 24 de fetițe ale prietenilor săi, conaționali: 286 de ani de închisoare și sute de mii de euro daune
WhatsApp
Un bărbat, de naționalitate română, stabilit lângă Madrid, a recunoscut că a abuzat sexual de nu mai puțin de 24 de minore românce, cu vârste cuprinse între 2 și 13 ani. Toate fetițele erau fiice ale prietenilor săi, conaționali, care i-au fost lăsate în grijă. El a recunoscut că a filmat actele sexuale și apoi le-a difuzat pe WhatsApp. Soția sa a fost cea care a dat alarma.

Un bărbat a mărturisit că a abuzat în total 24 de fete, cu vârste cuprinse între 2 și 13 ani. Locuitor al municipalității madrilene Colmenar de Oreja, el a recunoscut că a comis abuzurile în dormitorul său, pentru ca mai apoi să difuzeze videoclipurile printr-un grup WhatsApp.

Căsătorit și cu doi copii, bărbatul a declarat că a abuzat de fete, în timp ce acestea se aflau în grija sa. Toți sunt copiii unor conaționali - el este de origine română - și prieteni de-ai săi. Niciunul dintre ei nu a bănuit nimic despre amicul lor, până când chiar soția românului i-a avertizat cu privire la ceea ce se întâmpla, când a descoperit mesaje cu caracter pedofil într-un grup de WhatsApp.

Procurorii cer 300 de ani de închisoare. În orice caz, el nu va executa mai mult de 20 de ani de închisoare efectivă, conform legislației actuale. Procurorul și-a modificat parțial memoriul pentru a elimina una dintre victime, care nu a fost inculpată în cele din urmă, dar și-a menținut acuzația împotriva inculpatului.

Parchetul a subliniat că poliția l-a descris pe inculpat ca fiind cel mai periculos pedofil din Spania, întrucât era foarte activ atât în ceea ce privește abuzurile asupra fetelor foarte tinere, cât și în ceea ce privește înregistrarea și difuzarea acestora în rețelele de pedofilie, și a susținut că în infracțiunile sale există circumstanța agravantă a prevalenței sau a superiorității în raport cu minorele, ale căror familii aveau, de asemenea, încredere în el.

Spania. Român acuzat că abuzat sexual 24 de fetițe ale prietenilor săi, conaționali

 

După ce a recunoscut că abuzurile au fost înregistrate cu ajutorul unor micro-camere pe care le instalase atât în dormitorul conjugal, cât și în sufrageria casei, a mărturisit că a păstrat înregistrările video și le-a trimis unor terțe persoane prin intermediul unei rețele de pedofilie sau prin intermediul grupurilor WhatsApp.

Procurorul a subliniat că Dumitru nu numai că a comis abuzurile, dar s-a și "înregistrat cu mândrie" și a difuzat-o pe larg, deși "era atât de stângaci încât i se vedea fața, tatuajul și penisul, și a înregistrat cu audio și se auzea vorbind în limba română".

"Îmi pare foarte rău. Cer iertare familiilor și victimelor", a spus el, încercând să se scuze pentru presupusele probleme de alcoolism pe care le-a invocat în apărarea sa și pentru care a dat asigurări că vrea să urmeze un tratament, potrivit El Comercio.

Parchetul nu admite cererea apărării inculpatului de a aplica o circumstanță exoneratoare incompletă pentru alcoolism cronic sau, în lipsa acesteia, o circumstanță atenuantă, deoarece "nu prezintă niciun fel de alterare și nu îi afectează comportamentul" și, mai mult, părinții unora dintre minori au relatat că acesta nu bea.

286 de ani de închisoare și sute de mii de euro daune

 

La rândul său, Parchetul cere 286 de ani de închisoare pentru infracțiuni în formă continuată de abuz sexual, producere, deținere și distribuire de pornografie infantilă și descoperire de secrete. În plus, se cer despăgubiri de 20.000 de euro pentru circumstanța agravantă de abuz de încredere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel