Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Poliția este pe urmele a trei români care au jefuit o firmă spaniolă de piese auto. Prejudiciu de mii de euro
WhatsApp
Trei persoane de naționalitate română, care au jefuit o firmă spaniolă de piese auto în valoare de mii de euro, au fost arestate de poliție.
Spania. Poliția este pe urmele a trei români care au jefuit o firmă spaniolă de piese auto în valoare de mii de euro  / Foto: Unsplash

Bărbatul deținut are vârsta de 27, femeia implicată și ea este în vârstă de 24 de ani, iar cel de-al treilea este minor, potrivit Gărzii Civile.

Marți, 8 noiembrie, Garda Civilă a arestat în orașul Lugo, Galicia, Spania, trei cetățeni de naționalitate română ca presupuși autori ai unui jaf comis în Foz.

 

Jaf de 18 mii de euro pus la cale de trei români

 

Potrivit informațiilor oficiale, firma din municipiul Foz, unde a avut loc furtul, se ocupa cu cumpărarea și vânzarea de autovehicule, motoare și alte materiale aflate în stare proastă de funcționare sau de utilizare. Potrivit aceleiași surse, acestei societăți comerciale i-ar fi fost furate piese auto strânse în depozit timp de mai multe zile, în valoare de 18.000 de euro.

Investigațiile efectuate asupra presupuselor persoane legate de acest caz, precum și asupra vânzărilor efectuate în depozitele de fier vechi dedicate cumpărării și vânzării de fier vechi, au dus la identificarea și arestarea unei femei de 24 de ani din Lugo, care vindea obiectele furate.

Citești și: Spania. Cinci români, arestați pentru că au obligat un compatriot cu handicap să cerșească pentru ei

 

De asemenea, un bărbat de 27 de ani, din Lugo, a fost identificat ca fiind unul dintre autorii principali ai jafului și proprietar al vehiculului folosit la comiterea faptelor penale. Nu în ultimul rând, după cele două arestări, poliția a mai descoperit și un al treilea om implicat, acesta fiind minor și de asemenea, autor al faptelor cercetate și domiciliat tot în Lugo.

Potrivit Beneméritei, persoanele arestate au fost puse la dispoziția instanțelor de judecată.

Vezi și

 

Român, la un pas de închisoare după ce a vândut, în Spania, un autoturism furat din Olanda și deținut de o bancă elvețiană

 

Un român de 37 de ani riscă închisoarea pentru că a revândut, în Baiona, Spania, o mașină a unei bănci elvețiene care a fost furată în Olanda. 

Un român în vârstă de 37 de ani va fi judecat mâine la Tribunalul din Vigo pentru că ar fi revândut un autoturism Volkswagen Golf furat din străinătate pentru 12.500 de euro unui dealer din Sabarís, în Baiona. Acesta aparține băncii elvețiene Cembra Money Bank și a fost furat în 2017 în Amsterdam, în Olanda.

Continuă știrea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel