Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. O româncă fără antecedente, expertă în furturi de haine de la mall: „Cameleonul comerțului”. Cum acționa femeia ca să nu fie prinsă
WhatsApp
Agenții Poliției Naționale au arestat o româncă, în vârstă de 45 de ani, în calitate de presupus autor a peste 80 de furturi comise în nouă magazine de îmbrăcăminte situate într-unul dintre centrele comerciale din Logroño, un oraș în La Rioja din Spania. Femeia a fost numită „cameleonul comerțului” de presă.
Spania. O româncă fără antecedente, expertă în furturi de haine de la mall: „Cameleonul comerțului”. Cum acționa femeia ca să nu fie prinsă

Agenți ai Poliției Naționale au fost chemați, ieri, de personalul de pază privată dintr-un centru comercial din Logroño, Spania, din moment ce au observat o femeie care „ar fi comis diferite furturi flagrante”. Peste 80 de articole vestimentare au fost furate din interiorul diferitelor unități.

Agenții au procedat imediat la localizarea, identificarea și arestarea româncei. Era în parcare când urma să urce în mașina sa. Odată efectuată percheziția, au fost localizate diverse articole de îmbrăcăminte fără dispozitivele antifurt, având etichetele rupte sau tăiate și fără bon de cumpărare.

„Nu sunt un super-erou!” O mamă româncă a dat viață unei fetițe în casa ei din Spania: „De 20 de ani nu a mai născut nimeni acasă” - FOTO

 

Și-a schimbat coafura, hainele și accesoriile pentru a nu putea fi identificată

 

Pe lângă doi magneți pentru eliberarea sistemelor de alarmă în îmbrăcăminte, au fost găsite niște foarfece și încă două unelte metalice pentru îndepărtarea alarmelor. Totodată, s-au găsit 2.900 de euro în bancnote de 50 de euro. Din toate aceste motive, agenții au procedat la arestarea româncei după ce au verificat proveniența ilegală a acestora, estimând valoarea a ceea ce ar fi fost sustras la peste 600 de euro.

Agenții, în urma cercetării și procesării procesului verbal, au putut verifica că „autoarea, pentru a preveni identificarea în cele cel puțin nouă furturi pe care le-a efectuat, și-a schimbat hainele, gențile, accesoriile și a avut diferite coafuri pentru a face dificilă identificarea și localizarea”.

Românca, cu domiciliul in Fuenmayor, nu are antecedente penale.

Spania. Mai mulți români au „jumulit” zeci de spanioli de ceasuri și bijuterii. Hoții au folosit o metodă cunoscută pentru a-și „mări veniturile”

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel