Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. O româncă a jefuit un bătrân de 84 de ani. A intrat peste el în lift și i-a luat portofelul
WhatsApp
O tânără de 20 de ani, de naționalitate română, a fost arestată de Poliția Națională ca presupus autor al infracțiunii de tâlhărie cu violență, comisă în cartierul Laviada din Gijon, a cărei victimă a fost un bărbat de 84 de ani. 
Spania. O româncă a jefuit un bătrân de 84 de ani. A intrat peste el în lift și i-a luat portofelul

Potrivit victimei, în timp ce deschis ușa blocului în care locuiește, a intrat și o tânără pe care nu o văzuse niciodată. Fata a început să-i vorbească și să spună lucruri de parcă s-ar fi cunoscut de o viață.

Bărbatul a ignorat-o și a încercat să o evite, îndreptându-se spre unul dintre lifturi pentru a urca la apartamentul său, scrie elcomercio.es.

Atunci fata de origine română  l-a atacat violent, l-a prins de pereții liftului, i-a luat portofelul din buzunar și i-a furat toți bani. Datorită descrierii furnizate de victimă, Poliția a reușit să-l identifice pe presupusul făptuitor, care are la activ mai multe dosare privind infracțiuni împotriva bunurilor.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel