Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Mai mulți români au răpit și obligat o femeie să se prostitueze: „Dormea ​​cu mâinile și picioarele legate”
WhatsApp
Nouă bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 21 și 69 de ani, de naționalitate română, bulgară, marocană, ucraineană și spaniolă, sunt acuzați de infracțiuni de agresiune sexuală, amenințări grave, detenție ilegală, apartenență la o organizație criminală și introducere în prostituție, în Spania.

Potrivit autorităților, la începutul lunii octombrie aceștia ar fi răpit, violat și forțat să se prostitueze timp de două săptămâni o femeie, în vârstă de 31 de ani, fără adăpost. 

„În fiecare seară, femeia era înapoiată în mahalaua violatorilor, unde dormea ​​cu mâinile și picioarele legate. Infractorul (care a răpit-o) a amenințat-o cu cuțite, ciocane și șurubelnițe și a bătut-o cu mănuși de box pentru a nu-i lăsa urme, apoi o machia înainte de a o obliga să întrețină relații sexuale cu clienții”, relatează presa ABC, potrivit radio-corporacion.com.

Vineri, 23 octombrie, femeia a reușit să scape din locul în care a fost răpită și, în consecință, autoritățile au arestat nouă bărbați și o femeie.

„Deținuții au antecedente și sunt acuzați de infracțiuni de agresiune sexuală, amenințări grave, detenție ilegală, apartenență la o organizație criminală și introducere în prostituție”, mai precizează sursa citată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel