Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Femeie găsită ucisă în casa unui necunoscut: Doi români, între care un minor, încă dispăruți
WhatsApp
Cadavrul Mariei, o femeie de 44 de ani, dispărută joi, 19, August a fost găsit, după cinci zile, într-o casă din Albacete, după ce a suferit o moarte violentă. Alte 13 persoane, între care și doi români, continuă să fie dați dispăruți.

Treisprezece persoane sunt încă dispărute în Castilla-La Mancha, între care doi români (unul dintre ei minor) sunt încă date dispărute.

Moartea Mariei Isabel de la Rosa, al cărei cadavru a fost găsit marți într-o casă din Albacete, a zguduit întreaga Castilie-La Mancha. Femeia a dispărut joia trecută iar marți, 24 august, a fost găsită de polițiști într-o casă, unde a fost arestat presupusul autor al crimei. Cu toate acestea, ea nu este singura persoană care a dispărut în regiune, potrivit El Espanol.

Ana Belén, Mari Cielo, Diana Katherine, Roberto, Jesús María, Ibo, Jesús, Valerica, Keyra, Ana Isabel, Javier și Yamina. Treisprezece nume și treisprezece povești diferite, dar cu ceva în comun: toți au dispărut în Castilla-La Mancha și sunt încă dați dispăruți. Doi dintre ei sunt români, dispăruți în ultimul an.

Români dispăruți în Albacete

 

Ibo Mihai Popescu a dispărut la 14 iulie 2020 în Ajofrín (Toledo), la vârsta de 16 ani, iar de atunci nimeni nu l-a mai văzut și nici nu se cunoaște cauza dispariției sale.

Tânărul de naționalitate română are 1,50 m înălțime, cântărește 60 de kilograme, are părul negru, ochi căprui și o constituție normală. 

Un alt român dispărut în zonă, de dată mai recentă, este Valerică Stoica. El a dispărut la 13 noiembrie 2020 în Almodóvar del Campo (Ciudad Real) și, după ce a căutat până la ultimul centimetru pentru a găsi orice indiciu cu privire la locul unde se află, Garda Civilă nu a primit încă nicio veste de la el.

Vezi și: Spania. Căutări DISPERATE pentru a-l găsi pe Valerică, românul dispărut fără urmă în urmă cu 10 zile

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani și de origine română, lucra pe domeniul Alcornoquejo Alto. Ultima dată când a fost văzut, purta pantaloni verzi, o jachetă albastru închis, cizme maro închis și o haină gri-neagră. Garda Civilă nu exclude nicio ipoteză și lucrează în continuare la căutarea lui.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel