Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Elena, „iubita” Roxanei Vancea, a murit: „Acum este lângă bebelușul ei”
WhatsApp
Elena Popa, o antrenoare celebră de fitness, cunoscută în showbiz ca fiind „iubita” Roxanei Vancea, s-a stins în Spania la doar câteva luni după ce se mutase în această țară și după două săptămâni de logodnă cu iubitul ei.

Sportiva a plecat din țară în urmă cu câteva luni și s-a stabilit în Spania. Ea părea extrem de fericită, fără să dea vreun semn că s-ar confrunta cu probleme de orice tip.

Mai mult, fericirea ar fi fost completă după ce și-ar fi găsit fericirea în brațele unui bărbat și totul părea că s-a așezat favorabil în viața ei. Lucrurile au luat o turnură neașteptată, se pare, fanii fiind puși pe gânduri încă de la ultimul mesaj pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

„Afișezi ce dorești pe Facebook sau Instagram, dar vorbește puțin că faci praf când nu știi de la ce adresa chemi taxiul dimineață! No hate! It all about love!”, a fost ultimul ei mesaj, în urmă cu două zile.

 

„În cele mai slabe momente ale tale ai cedat”

 

Vestea că a murit a venit ca un trăsnet, iar multe dintre mesajele de condoleanțe ale amicilor ar da de înțeles că, de fapt, ea s-ar fi sinucis:

„Îmi pare nespus de rău pentru sufletul tău și al copilului care nu a fost să fie, am avut niște bănuieli, am simțit, îmi pare rău că nu am insistat să încerc să te salvez”

„Dumnezeu să te ierte… ai dus multe lupte în sufletul tău… sper să îți găseșți liniștea acolo unde ai ales să pleci!”

„Mult, mult prea devreme. Doar Dumnezeu știe ce era în sufletul tău! Drum lin!”

„Când viața te străpunge și ești slab fără nicio putere ai cele mai rele gânduri, răul te domină și te duce pe căi greșite, tu draga mea prietenă ai fost atât de puternică… iar în cele mai slabe momente ale tale ai cedat…..Mă rog pentru tine ca Dumnezeu să te primească în casa lui și dacă în viața asta nu ai avut parte de fericirea și iubirea pe care ți-ai dorit-o acolo îți doresc să îți găsești liniștea și să te odihnești în pace! Dumnezeu să te ierte!”.

O prietenă a lămurit și dilema dacă apropiații nu ar fi știut nimic despre depresia cu care s-ar fi confruntat: „Cei apropiați au știut și au lăsat-o baltă sau chiar au trădat-o, iar în restul nu a mai avut încredere”, scrie viva.ro.

 

Motivul pentru care prietena Roxanei Vancea s-ar fi sinucis

 

Elena Popa s-ar fi confruntat o perioadă îndelungată cu depresia. Elena, ar fi pierdut o sarcină în urmă cu ceva timp, iar acest lucru i-a provocat o puternică depresie. De mai bine de cinci ani lupta împotriva bolii, însă, în cele din urmă aceasta a fost mai puternică decât ea și a reușit să o răpună, notează spynews.ro.

Prietenii ar fi încercat să o ajute, însă fără succes.

După aflarea tristei vești, Roxana Vancea a distribuit un link pentru o strângere de fonduri, astfel încât trupul neînsuflețit să fie adus în țară, din Spania. Campania a fost inițiată de o prietenă a Elenei.

Antrenoarea de fitness era bună prietenă cu Roxana Vancea. În urmă cu doi ani, fosta concurentă de la Exatlon a declarat că îi plac și femeile spunând în repetate rânduri: „E iubita mea. Îmi plac şi femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante”, susținea ea la acea vreme, potrivit wowbiz.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel