Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Erika, înjunghiată mortal în scara blocului de vecinul său moldovean. Criminalul, reclamat de mai multe minore dar poliția nu a intervenit
WhatsApp
O crimă a îngrozit comunitatea locală din Oviedo, pe 5 aprilie. O adolescentă de 14 ani a fost înjunghiată, chiar în scara blocului, de vecinul său, un m oldovean, 32 de ani.  Erika Yunga, avea 14 ani și venea acasă de la școală să mănânce. Criminalul are 32 de ani, se numește Igor Postolache și se mutase la Oviedo în urmă cu doar 20 de zile și nimeni din cartier nu-l cunoștea.
Spania. Erika, înjunghiată, mortal, în scara blocului de vecinul său moldovean. Criminalul, reclamat de mai multe minore, dar poliția nu a intervenit

Mama lui Igor Postolache, tânărul moldovean, arestat în calitate de presupus autor al morții cu înjunghiere a adolescentei de 14 ani din Oviedo, a trimis, azi, o scrisoare familiei în care își cere iertare, în numele familiei sale, pentru durerea „de neînchipuit” pe care o suferă rudele Erikai.

În scrisoarea, pe care avocatul familiei a făcut-o  publică, mama presupusului criminal arată că până acum nu a avut curajul sau puterea să se adreseze rudelor victimei pentru a le cere iertare. „Eu însumi nu mă pot ierta”, spune ea, relatează EFE.com.

Criminalul a hărțuit alte patru fete, care l-au reclamat

 

Criminalul Igor Postolache a fost arestat de Garda Civilă în mai multe rânduri. Bărbatul, presupusul ucigaș al Erikăi Yunga, o tânără de 14 ani, care locuia în aceeași clădire cu el, a hărțuit alte patru fete care au raportat evenimentele, dar, în ciuda acuzațiilor minorelor, moldoveanul a fost condamnat pentru infracțiunea minoră de constrângere, punctează telecinco.es.

Deținutul a abordat mai multe minore, urmând același modus operandi: își persecuta și hărțuia victimele până la punctul de a le intimida.  Moldoveanul a fost arestat de mai multe ori de Garda Civilă, dar a scăpat de acuzații. Singura sentință a fost dată în 2019, când Tribunalul Oviedo  l-a condamnat la o amendă de 240 de euro pentru un singur caz de hărțuire.

Victimele au avertizat de mai multe ori că acest bărbat este periculos, dar polițiștii au considerat acțiunile lui drept infracțiuni minore și nu l-au reținut. Prin urmare, criminalul a continuat să hărțuiască minori  fără nicio piedică.

Agresorul s-a baricadat în apartamentul victimei și a vrut să se omoare

 

După ce și-a ucis vecina, s-a baricadat în apartamentul ei cu cadavrul tinerei.  Poliția Națională a mers să-l aresteze, Igor Postolache s-a rănit. Acum se află la spital, în stare gravă, cu prognostic grav. Parchetul îl acuză de tentativă de agresiune sexuală și infracțiune de omor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel