Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un român a semănat teamă în rândul micilor afaceriști: A distrus mai mult decât a furat
WhatsApp
Un român și un marocan au semănat teama în rândul micilor afaceriști din Burgos, Spania. Poliția Națională asigură că acești doi indivizi, IR și AA, sunt autorii a trei sferturi din jafurile cu forța din barurile și magazinele din oraș.
Spania. Un român a semănat teamă în rândul micilor afaceriști: A distrus mai mult decât a furat. FOTO: captură diariodeburgos.es

Au semănat, în decurs de două luni, teamă în rândul micilor afaceriști din Burgos, Spania. Atât IR, cetățean român în vârstă de 33 de ani, cât și AA, un marocan de 23 de ani, au comis numeroase infracțiuni pentru care autoritatea judiciară a dispus încarcerarea lor.

Deși au același modus operandi, nu sunt organizați. Cel mai probabil ei nici măcar nu se cunosc. Dar păreau să fi fost de acord să facă o serie de lovituri care au provocat numeroase bătăi de cap micilor afaceriști. Conform antreprenorilor, cei doi mai mult au distrus decât au furat. Poliția Națională asigură că pentru cei doi sunt 15 dosare aflate pe rol. 

Ce cheltuieli are un român în Spania: Conaționalii se plâng de traiul greu din această țară

 

Infractori neexperimentați

 

Escaladarea criminală a acestor doi indivizi a fost atât de constantă încât anchetatorii puteau să parieze orbește, de îndată ce au primit un apel de la o victimă, că unul dintre ei se afla în spatele jafurilor cu forța. Este adevărat că, de mai multe ori, acești infractori nu le-au făcut ancheta prea dificilă. Practic pentru că, fie au lăsat resturi care i-au determinat să-i identifice, fie au fost surprinși la câțiva metri de locul jafului. 

La începutul lunii ianuarie, o patrulă de poliție locală l-a arestat pe AA după ce l-a localizat la câțiva metri de un magazin de telefoane mobile de pe strada San Pablo, care a fost jefuit după ce a forțat poarta. 

Spania. Un român a stat ani grei în închisoare, deși era nevinovat. Drama bărbatului care a primit inițial o despăgubire de doar 1.000 de euro

 

-----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel