Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un autocar plin cu nuntași s-a răsturnat: Zeci de răniți - VIDEO
WhatsApp
Un autocar s-a răsturnat pe un drum îngust din Catalunya și 23 de oameni au ajuns la spital, doi dintre ei în stare critică. Vehiculul era plini cu nuntași care se îndreptau spre restaurantul unde ar fi trebuit să aibă loc petrecerea, scrie portalul de știri în limba catalană Vilaweb.
Spania. Un autocar plin cu nuntași s-a răsturnat: Zeci de răniți

Accidentul de autocar din Rubió (l’Anoia) a lăsat în urmă mai mult de jumătate dintre pasageri victime internate în spital, potrivit Direcției Generale de Protecție Civilă (DGPC), citată de Libertatea. La fața locului încă, serviciile de salvare au trebuit să îngrijească patruzeci și cinci din cei patruzeci și șapte de nuntași care călătoreau în autocar.

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază, când autocarul s-a răsturnat într-o curbă închisă, pe drumul asfaltat care duce la restaurantul Ca n’Alzina, unde avea loc nunta.

Cei douăzeci și trei de răniți au fost transferați la diferite spitale din Catalonia: o persoană în stare gravă la Spitalul Bellvitge și alta, tot în stare gravă, la Spitalul Parc Taulí din Sabadell.

 

 

În total, salvatorii au mobilizat douăzeci și cinci de unități, printre care se numără trei elicoptere SEM, elicopterul echipei mixte SEM-Pompieri și doi psihologi de urgență. Trei persoane au rămas încarcerate în autocar, dar au fost salvate de pompieri.

 

Vezi și 

 

Italia. Un microbuz cu români s-a răsturnat: Mai multe victime

 

Un microbuz cu români la bord s-a răsturnat, ieri, în Catanzaro, capitala regiunii Calabria din Italia.

O echipă a Detașamentului de Pompieri a comandamentului Catanzaro a intervenit, ieri, în jurul orei locale 19:30, pe Viale De Filippis în apropierea benzinăriei Q8 pentru un accident rutier.

Șoferul unui microbuz Opel Vivaro, cu nouă locuri, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe banda opusă. S-a răsturnat pe carosabil, din motive încă în curs de investigare. Cinci pasageri de naționalitate română erau la bord. Ei au fost răniți ușor și încredințați personalului sanitar Suem118. Românii răniți au ajuns la spital cu două ambulanțe.

Intervenția pompierilor a ajutat la punerea în siguranță a traficului și a microbuzului. Poliția rutieră a fost la fața locului și au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel