Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Scandal între două familii de romi: Ginerele și-a lovit cu mașina soacra în plină stradă
WhatsApp
Scandal monstru între două familii de romi din Spania. Un tânăr de 26 de ani a fost căutat de Poliția Națională trei zile, după ce și-a lovit intenționat socra cu mașina, într-un sens giratoriu din Valencia.
Spania. Scandal între două familii de romi: Ginerele și-a lovit cu mașina soacra în plină stradă

Totul a avut loc luni, după ce tânărul a avut un accident de circulație dimineață, însă a fugit înainte de sosirea poliției pentru că circula fără permis. S-a dus imediat la casa cumnatului pentru a-i cere să-l acopere și să-și asume responsabilitatea pentru accident, dar fratele soției nu a vrut. 

Mama soacră a intervenit și a izbucnit un scandal monstru cu amenințări și cuvinte urâte. Scena s-a mutat din casă în stradă, iar tânărul de 26 de ani a urcat în mașină și a izbit-o pe soacră cu un VW Touran. Rudele femeii au încercat să-l oprească, însă a fugit.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, este grav rănită și a fost preluată de o ambulanță de sprijin vital de bază (SVB).

 

Femeia a rămas întinsă la pământ

 

Agenții au înființat un dispozitiv special de prevenire în diferite puncte pentru a evita eventualele represalii între cele două familii. Deocamdată, agresorul nu a fost încă arestat.

Evenimentele s-au petrecut după cinci și jumătate luni după-amiază, iar soacra a rămas întinsă la pământ.

După cum au explicat martorii oculari la această tentativă de omor, presupusul agresor s-a certat cu femeia de câteva minute, în prezența altor rude. Aceste surse au explicat că presupusul autor al ultrajului a fost implicat în această dimineață într-un accident aparent fără vătămare corporală din care a fugit întrucât nu deține permis de conducere. Din acest motiv, a vrut ca cumnatul său să sune la compania de asigurări și să spună că el este persoana care conducea vehiculul când s-a produs accidentul.

Cu toate acestea, soacra lui a refuzat să-i permită fiului ei să-și asume această responsabilitate. Discuția a crescut în ton până când acum fugit și-a amenințat soacra cu moartea, a urcat în mașină și a izbit-o cu același vehicul, VW Touran, provocându-i cel puțin o rană deschisă pe față și vânătăi. Femeia nu și-a pierdut cunoștința, așa că a putut spune Poliției Locale și Poliției Naționale ce s-a întâmplat, după care a fost evacuată la Spitalul Clinic din Valencia, unde este evaluată și tratată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel