Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Româncă, găsită moartă în parc: Un trecător i-a observat trupul neînsuflețit
WhatsApp
Trupul neînsuflețit al unei românce, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit ieri dimineaţă în Parc del Segre de La Seu d'Urgell, Spania. 
Spania. Româncă, găsită moartă în parc: Un trecător i-a observat trupul neînsuflețit. FOTO: captură segre.com

Agenții Mossos d'Esquadra au deschis o anchetă pentru a clarifica cauzele morţii unei femei al cărei cadavru a fost găsit ieri dimineaţă în Parc del Segre de La Seu d'Urgell.

Agenții poliției catalane și cei ai Gărzii Urbane s-au deplasat ieri dimineață în Parc del Segre după ce un trecător a văzut că trupul unei persoane plutea în canalul de apă.

Era ora 8.55 când alarma s-a dat. La fața locului s-au deplasat și două echipe ale Detașamentului de Pompieri. Trupele de urgență au verificat și au constatat că este vorba despre o persoană care era decedată.

Poliția catalană a deschis o anchetă pentru a stabili identitatea victimei, care s-a dovedit a fi o femeie de 57 de ani din La Seu, de naționalitate română, și cauzele morții. Potrivit primelor indicii, pe corpul victimei nu există semne de violență. 

Ulterior, cadavrul a fost scos din apă și a fost transferat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel