Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Român, ucis pe stradă de doi bărbați și abandonat într-o baltă de sânge
WhatsApp
Doi bărbați, în vârstă de 38, respectiv 42 de ani, ambii de naționalitate uruguayană, au fost arestați, ieri după-amiază, de Poliția Națională ca presupuși autori ai înjunghierii fatale a unui român de 37 de ani, în Ibiza, Spania.
Spania. Român, ucis pe stradă de doi bărbați și abandonat într-o baltă de sânge. FOTO: captură diariodeibiza.es

Românul a fost ucis ieri dimineață, în jurul orei 05:00. 

Poliția a fost alertată de un trecător care i-a anunțat că un bărbat zace la pământ, într-o baltă de sânge, la intersecția dintre străzile Extremadura și Catalunya din Vila. 

La sosirea la fața locului, împreună cu două ambulanțe, victima era însoțită de doi bărbați care nu aveau documentele la ei. Paramedicii au reușit să stabilizeze victima și să o transfere la Hospita de Can Misses, unde a murit în cele din urmă din cauza gravității rănii suferite. 

Se pare că românul a fost înjunghiat în piept cu un cuțit.

UDEV al Poliției Naționale, care a preluat ancheta, continuă să încerce să clarifice cauzele evenimentului, precum și gradul de implicare a celor doi suspecți arestați.

 

Român, ucis de fiul fostei iubite

 

În mai 2020 o altă crimă împotriva unui român a șocat comunitatea din Ibiza. Bărbatul a fost ucis cu sânge rece de fiul fostei sale iubite, într-un sat din sudul insulei Ibiza, Sant Josep.

Românul a intrat în spitalul Can Misses cu răni grave, precum coaste rupte și vânătăi. A avut o intervenție chirurgicală de urgență în care splina i-a fost îndepărtată. În cele din urmă, românul a murit pe 2 mai 2020. Înainte de a muri, românul ar fi explicat medicilor că a fost agresat brutal de fiul fostei sale iubite.

Agenții Gărzii Civile și ai Unității de Criminalistică au fost în căutarea casei din Sant Jordi, unde locuiau victima, deținutul și mama sa. Percheziția a fost efectuată în prezența tânărului pentru a clarifica presupusa agresiune și faptele descrise de victimă înainte de a muri.

Aparent, românul locuia pe stradă, dar ca urmare a stării de urgență din Spania, s-ar fi instalat în fosta lui casă, în Sant Jordi, alături de fosta iubită, iar acest lucru l-ar fi enervat la culme pe tânărul de 21 de ani.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel