Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Român, condamnat la 11 ani de închisoare: Ce a putut să îi facă fiicei mai mari, de neimaginat. Nici sora mai mică nu a scăpat
WhatsApp
Un român a fost condamnat la 11 ani și 3 luni de închisoare de Tribunalului Provincial La Coruña din Spania după ce a fost găsit vinovat de abuz sexual și agresiune continuă asupra fiicelor lui.
Spania. Român, condamnat la 11 ani de închisoare: Ce a putut să îi facă fiicei mai mari, de neimaginat. Nici sora mai mică nu a scăpat

Magistrații l-au condamnat pe român pentru abuzul sexual continuu asupra fiicei lui mai mare, pe care a forţat-o să cerşească şi a agresat-o în mod regulat, atât pe ea cât şi pe sora ei mai mică. De asemenea, instanța a condamnat-o pe mama copilelor, tot de origine română, la doi ani și nouă luni de închisoare în calitate de co-autoare a infracțiunilor de violență comise în locuința victimelor și folosirea unui minor pentru cerșit.

Inculpatului i s-a interzis să se apropie de fiica lui cea mare timp de 17 ani, precum și de sora acesteia, timp de patru ani. De asemenea, soția lui nu va putea să facă acest lucru sau să comunice cu ele timp de 48 de luni.

„Un jaf suprarealist”, în Spania. Taximetrist român, seară de coșmar după ce a oprit într-o benzinărie: Ce a putut să-i facă clientul german

 

Tânăra, lăsată „la ușile de la diferite supermarketuri”

 

Judecătorii au considerat dovedit că, în anul 2017, când victima avea 17 ani și a abandonat studiile medii, au început să o oblige să cerșească, fapt pentru care „o duceau de obicei cu mașina dimineața” de la domiciliul familiei și o lăsau „la ușile de la diferite supermarketuri”. Noaptea o luau acasă și ea le-a dat banii obținuți. Situația a durat până când fata a devenit majoră. 

Încă din copilărie, cei doi condamnați „le dădeau frecvent amândurora, și mai ales celei mai mari, lovituri constând în palme, trageri de păr sau împingeri, mama lor chiar lovindu-le cu o mătură sau un papuc, iar tatăl lor cu o curea”. Aceste atacuri, potrivit Curții, au avut loc în mai multe rânduri până când fiica cea mare a încetat să mai locuiască cu familia. Pretextul pentru a o bate era felul în care își făcea treburile acasă sau puținii bani pe care îi dădea părinților ei din cerșit. 

2. Spania. Ro... (spania--roman--condamnat-la-11-ani-de-inchisoare-ce-a-putut-sa-ii-faca-fiicei-mai-mari--de-neimaginat--nici-sora-mai-mica-nu-a-scapat-2.jpg)

Spania. Muncitori români, exploatați pe câmpurile agricole: Mutați dintr-un loc în altul pentru a nu fi localizați

 

Violurile au fost menţinute în mod repetat

 

În ceea ce privește abuzul sexual, judecătorii afirmă că tatăl „i-a spus în mod insistent și repetat că dorește să întrețină relații sexuale cu ea”, la care a ajuns să se supună „pretențiilor tatălui ei din cauza influenței pe care acesta a exercitat-o ​​asupra ei”. Violurile au fost menţinute în mod repetat, în lunile iunie şi iulie.

Instanța apreciază, în legătură cu infracțiunea de abuz în familie, că declarațiile victimei și ale surorii acesteia sunt „clare și consecvente pe tot parcursul procesului”.

Sentința nu este încă definitivă, întrucât împotriva ei se poate face apel la Curtea Superioară din Galicia. 

Spania. O româncă fără antecedente, expertă în furturi de haine de la mall: „Cameleonul comerțului”. Cum acționa femeia ca să nu fie prinsă

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel