Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi români, tată și fiu, morți la câteva zile unul după celălalt. Grigore și Daniel au lăsat o durere sfâșietoare în urma lor
WhatsApp
Doi români, tată și fiu, au murit de Covid-19 în Spania la câteva zile unul după celălalt. Cei doi au fost în România vara aceasta, să-și petreacă vacanța, iar în data de 2 septembrie s-au întors cu o mașină la muncă. La sosirea în Spania au fost testați și găsiți pozitivi, infectați cu virusul SARS-CoV-2.
Spania. Doi ROMÂNI, tată și fiu, MORȚI la câteva zile unul după celălalt. Grigore și Daniel au lăsat o DURERE SFÂȘIETOARE în urma lor

Grigore, în vârstă de 53 de ani, și Daniel, în vârstă de 30 de ani, au mers în aceeași mașină spre Spania, unde lucrau unul în construcții și altul șofer. La sosire au fost testați și găsiți pozitivi, potrivit lui Florin Galeș, consilier județean Pro România, care este finul lui Grigore Galeș, informează timponline.ro. Acesta crede că este posibil ca ei să se fi infectat pe drum.

Mai întâi, a fost internat în spital Grigore, care era și diabetic, în scurt timp fiind mutat la ATI. El a stat o perioadă în comă indusă, după care a murit în cursul zilei de luni. Daniel, care era tatăl unei fetițe de 3 ani, i-a călcat pe urme și a murit și el la câteva zile distanță.

Rudele au găsit o firmă specializată care va aduce acasă corpurile neînsuflețite ale celor doi. Vor sosi sâmbătă dimineața cu un avion, iar duminică vor fi înmormântați.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel