Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Doi români, săltați de polițiști din autocar: Au făcut un popas în drumul spre România și au ajuns la secție
WhatsApp
Doi români, în vârstă de 20, respectiv 41 de ani, au fost identificați la un popas din Zaragoza, în drumul lor din Spania spre România, la un control de rutină, cu mai multe droguri în bagaje.

Agenții Poliției Naționale au arestat, marți, doi români în calitate de presupuși autori ai unei infracțiuni de trafic de droguri, după ce au găsit în bagaj un kilogram de cocaină, 160 de grame de marijuana și alte 30 de grame de hașiș.

Cei doi români făceau un popas la stația Delicias într-o călătorie din Córdoba și cu destinație finală București.

O familie de români din Spania cere 4.000 de euro pentru a elibera apartamentul închiriat, deși nu a plătit chiria: O nouă victimă cade în plasa escrocilor

 

Miros puternic de marijuana

 

Mai mulți agenți ai Brigăzii Mobile aflați de serviciu în stație „au efectuat un control de rutină asupra pasagerilor autobuzului cu destinația România când au perceput un miros puternic de marijuana provenind de la unul dintre cei care au fost în cele din urmă arestați, motiv pentru care au au fost scoși din autocar pentru a efectua o percheziție mai exhaustivă la sediul secției de poliție”.

În acea percheziție „a fost depistat kilogramul de cocaină și restul de substanțe stupefiante, iar polițiștii au procedat în acel moment la arestarea pe ambii în calitate de presupuși autori ai unei infracțiuni de trafic de droguri”.

2. Spania. Do... (spania--doi-romani--saltati-de-politisti-din-autocar-au-facut-un-popas-in-drumul-spre-romania-si-au-ajuns-la-sectie.jpg)

SURSA FOTO: captură cartv.es

Cei doi români au fost duși la Sediul Superior al Poliției, unde Brigada de Poliție Judiciară a preluat prelucrarea procesului-verbal. Odată finalizate procedurile, joi după-amiază, ambii români au fost transferați la instanța de instrucție de serviciu, după care unul dintre ei a fost eliberat, în timp ce celălalt, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat preventiv. 

Povestea unui român din Spania, plecat din țară de 22 de ani: Din cauza unei drame nu are acum nici măcar bani de mâncare

 

----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel