Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Copil român, înjunghiat în plină stradă de doi adolescenți
WhatsApp
Un copil român de numai 15 ani a fost înjunghiat, sâmbătă, de doi adolescenți în Madrid, Spania.
ambulanta_spania

Evenimentul a avut loc la ora 18:55, pe strada Maestro Victoria, lângă Plaza del Celenque. Se pare că opt băieți și două fete se aflau în zonă când alți doi băieți au venit din spate și au complimentat fetele. Apoi, un membru al grupului s-a întors și l-a înjunghiat pe copilul român cu un cuțit.

După aceea, grupul atacator a fugit spre strada Preciados, care era plină de oameni. Agenții municipali din Centro Sur, care erau de serviciu în zonă pentru campania de Crăciun, au verificat ce se întâmplase și i-au urmărit, reușind să-i aresteze pe cei doi pe strada Preciados. Sunt doi spanioli în vârstă de 17 și 18 ani care locuiesc în Alcorcón. Într-o căutare, au găsit câteva grame de hașiș.

Între timp, alți agenți l-au ajutat pe românul rănit și însoțitorul său de naționalitate boliviană de 20 de ani. Aceștia au declarat că treceau prin zonă atunci când acei tineri au început să-i provoace „fără niciun motiv”, deși cei arestați au indicat la secția de poliție că s-au luat la ceartă din cauză că le-ar fi complimentat fetele.

 

Adolescentul român, înjunghiat în umăr

 

Imaginile camerelor de securitate din zonă vor determina ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Copilul român avea o rană prin puncție pe umărul drept, de la care sângera abundent, a subliniat un purtător de cuvânt pentru Emergencias Madrid, potrivit lne.es.

La rândul lor, agenții au găsit arma folosită, un cuțit de buzunar cu mâner negru și galben cu lamă de 8 centimetri, lângă un magazin din apropierea evenimentelor.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel