Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. 36 de copii abuzaţi de un profesor britanic. Se oferea ca babysitter
WhatsApp
Poliţia spaniolă a anunţat vineri că a arestat un profesor britanic, prezentat ca un ''prădător sexual periculos'', care a abuzat 36 de copii la Madrid şi este deja condamnat în Regatul Unit, relatează AFP.
Foto ILUSTRATIV

Victimele aveau între 4 şi 8 ani. Suspectul avea ''o cantitate imensă de fotografii şi videoclipuri'' pe care apoi le-a postat pe forumuri pedofile prin intermediul reţelei de internet criptate Tor, a declarat poliţia într-un comunicat.

Suspectul, care oferea ocazional servicii de babysitter, şi-a ascuns cazierul judiciar din Regatul Unit folosind o identitate falsă şi documente falsificate.

''A profitat de statutul său de profesor pentru a avea acces la victime şi pentru a câştiga încrederea părinţilor şi, în acest fel, a putut deţine o cantitate uriaşă de material'', a indicat poliţia.

Ancheta a început la începutul anului 2020, când poliţia spaniolă a fost contactată de cea australiană care a detectat imagini pe reţeaua Tor care păreau să fi fost difuzate de cineva din Spania.

Poliţia spaniolă a descoperit atunci că o mare parte din imagini au fost realizate într-o şcoală primară bilingvă din Madrid.

Anchetatorii l-au demascat în cele din urmă pe profesorul care îşi schimbase identitatea pentru a ascunde faptul că fusese deja condamnat la doi ani de închisoare în Regatul Unit pentru că deţinea imagini cu copii victime ale abuzurilor sexuale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel