Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Soția unui fost deputat ucrainean a intrat în Ungaria cu aproape 29 milioane de dolari și peste un milion de euro 
WhatsApp
Anastasia Kotvițki, soția fostului deputat ucrainean Igor Korvițki, a scos din Ucraina 28,8 milioane de dolari și 1,3 milioane de euro, bani pe care i-a pus în valize. Biroul de Investigații de Stat din Ucraina a deschis o anchetă penală, scrie pravda.com.ua.
Soția unui fost deputat ucrainean a intrat în Ungaria cu aproape 29 milioane de dolari și peste un milion de euro 

Anastasia Kotvițki (numele de fată Kucher) este soția fostului deputat al Poporului de la „Frontul Poporului” Igor Kotvițki. Pe 14 martie, Anastasia Kotvițki a trecut frontiera în Ungaria cu o mașină înmatriculată în Ungaria și condusă de un cetățean ungar.

Vameșii ucraineni au lăsat automobilul să treacă, fără a-l verificat. Polițiștii de frontieră maghiari, însă, l-au percheziționat. Prin urmare, vameșii ungari au găsit banii și au pus-o să declare întreaga sumă pe care o avea. Procurorii de la Kiev au deschis o anchetă.

 

Igor Kotvițki, mâna dreaptă a lui Arsen Avakov, politician bogat și influent, bănuit de corupție

 

Ex-deputat și actual om de afaceri Igor Kotvițki este considerat ca fiind mâna dreaptă a lui Arsen Avakov, un politician bogat și influent, bănuit de corupție, care a fost ani de zile ministru de interne, sub diverse administrații.

În presa ucraineană circulă de mai mult timp informații că sume mari de bani sunt scoase clandestin din țară, cu ajutorul unor grăniceri corupți, care primesc mită.

Zilele trecute, și poliția de frontieră din România a anunțat că un cuplu ucrainean a încercat să intre pe la vama Albița cu 1,6 milioane de dolari și 50.000 de euro ascunși în mașină.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel