Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Soția unui eurdeputat român și fost șef de Consiliu Județean, moartă la Bruxelles, în casa fiului; veniseră pentru a discuta despre nunta sa
WhatsApp
Anda Bichineț, șoția fostului președinte al Consiliului Județean Vaslui, Corneliu Bichineț, găsită fără suflare în casa din Bruxelles a fiului lor.

Politicianul Corneliu Bichineț a informat pe pagina sa de Facebook că soția sa a încetat din viață în casa fiului lor din Bruxelles.

O veste șocantă a luat prin surprindere întreagă comunitate din aproape tot județul Vaslui: Anda Bichineț, directoarea Bibliotecii orășănești „Constantin Macarovici” din Negrești și soție a cunoscutului parlamentar și fost președinte al Consiliului Județean Vaslui, Corneliu Bichineț, a fost găsită decedată, în casa fiului său care locuiește în Bruxelles.

Bichineț a relatat că ei au călătorit împreună cu soția sa la Bruxelles pentru a finaliza ultimele detalii ale nunții fiului lor. În timpul nopții, soția sa a suferit un atac de cord și a fost găsită fără suflare dimineața.

Soția unui eurdeputat român și fost șef de Consiliu Județean, moartă la Bruxelles, în casa fiului

 

"Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, pentru a ne bucura împreună de munca și realizările fiului nostru și pentru a stabili ultimele detalii pentru nunta sa.

Dar Dumnezeu a hotărât altfel. După momente minunate petrecute împreună, mama copiilor mei, soția mea, a suferit un atac de cord în timpul nopții și s-a stins.

Această persoană minunată lasă în urma sa lacrimi, durere, nefericire și tristețe!

Ne vom repatria cât mai curând posibil și o vom înmormânta în Negrești.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Mulțumim tuturor pentru mesaje și încurajări!", a scris Bichineț pe Facebook.

Familia Bichineț se pregătea de nuntă

 

Anda Bichineț nu era cunoscută cu nici o boală, nu suferea de nimic și nici nu dăduse vreun semn de slăbiciune în ultima vreme, ba era foarte fericită, inclusiv cu o seară în urmă, că se află cu fiul și alți membri ai familiei, într-o reuniune frumoasă și așteptată. S-a culcat, spun apropiații, iar în somn a decedat. Când fiul lor, Cornel Bichineț jr., a dat să-și salute mama la plecarea lui spre muncă, a constatat că mama sa… era moartă în somn!

Anda Bichineț avea 57 de ani.  Nimeni nu își explică ce ar fi putut genera decesul, care să fie cauza morții! Fostul deputat Corneliu Bichineț este înmărmurit de cele întâmplate, nu se aștepta la o asemenea nenorocire, mai ales că fiul lor, Cornel Bichineț jr. avea anunțată nunta pentru luna septembrie, la Iași! Anda și Corneliu Bichineț au doi copii, o fată (care este la Iași) și pe băiatul Cornel Bichineț jr., care locuiește la Bruxelles, potrivit Vremea Nouă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel