Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Soția lucra în străinătate: Familie rămasă fără casă și mașină într-o singură noapte, după un incendiu devastator
WhatsApp
Pompierio au fost solicitați să intervină, luni seară, la Uliuc, în județul Timiș, după ce o casă și un garaj au fost cuprinse de flăcări. Atât imobilul cât și mașina din garaj au fost distruse de flăcări.

Bărbatul abia parcase mașina când a văzut că iese fum de sub capotă. A încercat să stingă singur flăcările, iar apoi a chemat și vecinii în ajutor. Oamenii au încercat să împingă autovehiculul afară din garaj, fără succes. Focul a cuprins și casa, în scurt timp.

Incendiul a fost anunțat în dispeceratul ISU Banat luni seară în jurul orei 18. Pompierii militari au trimis la locul solicitării mai multe echipaje de la stația de pompieri din Buziaș.

„Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD tip B din cadrul Stației de Pompieri Buziaș. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacara deschisă la locuință si garajul anexat in care era parcat un autoturism .Pompierii militari au localizat operativ incendiul, împiedicând propagarea acestuia la vecinătăți”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Bărbatul locuia singur, iar casa era proaspăt renovată cu banii trimiși de soția care lucrează în străinătate. Toată agoniseala s-a făcut scrum în câteva minute, potrivit Știrile Pro Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel